Kendall på dater'n med enda en NBA-spiller

Og det skjer ikke uten drama...

Publisert Sist oppdatert

Kendall Jenner har tydeligvis en greie for ballspillere, hun har tidligere datet både NBA-spiller Jordan Clarkson og Blake Griffin. Og nå skal hun ifølge ryktene være på dater'n med den 21 år gamle Ben Simmons som spiller for Philadelphia 76. Ryktene skal ha det til at paret har datet i et par uker allerede.

En annen kilde hevder at paret spiste lunsj sammen på Beverly Hills Hotel denne uken og en tredje kilde observerte paret på New York restauranten Vandal med en gruppe venner forrige uke.

Sikkerhetstiltak ble gjort slik at Kendall og Ben skulle få nyte tid med hverandre uten forstyrrelser, sier kilden til Page Six.

– De smilte til hverandre hele kvelden og koste seg med vennene sine!

Drama med eksen

Foto: Instagram.

Det blir fort drama når Jenner/Kardashian familien er involvert i noe. Ben Simmons ekskjæreste, Tinashe er tydeligvis ikke helt over Simmons. Hennes yngre bror Kudzai Kachingwe hevder at Tinashe fremdeles var sammen med Simmons da han begynte å date Kendall. Han kommenterte følgende på en twittermelding Page Six la ut om at Jenner og Simmons dater: "Hvordan kan du gjøre dette, dager etter at du knuste hjertet til søsteren min!?"

Og Tinashe postet et bilde på Instagram av seg selv i bikini med følgende tekst: "I set the bar, I'm the f*ckin bar." - Kanskje et lite hint til Simmons om at hun ikke lar seg tråkke på!?

Hun følger dog både Simmons og Jenner på Instagram, og har fremdeles kjærestebilder av seg og Ben Simmons på sin profil.

Les også:

Slik feiret Chloe Kardashian at datteren var en måned!

Slutt mellom Gigi Hadid og Zayn Malik

Powered by Labrador CMS