Bellini 17. mai: På en sjampanjefrokost bør det selvsagt serveres bobler. Om formiddagen synes vi det passer best med en sjampanje-cocktail, og i år er det drinken Bellini vi serverer! Og den er like god alkoholfri – vi tar vel så gjerne en Bellini Mocktail, så holder formen litt lenger.

Oppskriften på Bellini til 17. mai får du her!

Bellini 17. mai: slik lager du perfekt Bellini

Du trenger:

3 cl ferskenjuice, saft eller puré

7 cl musserende vin eller sjampanje

Slik gjør du:

Hell ferskensaften eller -juicen i et avkjølt sjampanjeglass. Vi har brukt sjampansjeglasset fra serien «Amber» fra Broste Copenhagen.

Fyll opp med sjampanje eller musserende vin. Bland forsiktig.

Ønsker du å lage en alkoholfri variant, blander du like mye eplejuice som ferskenjuice, og fyller opp glasset med Farris. Ha gjerne i en sitronskive for litt ekstra piff.

Skål for 17. mai!

Slik pynter du bordet på 17. mai.

Vi ønsker deg en strålende fin feiring, gratulerer med dagen!

Relatert

Her bor du i København

Villa Copenhagen er det perfekte hotellet for en helgetur.
Eleven Jewelry

Vi har fått øynene opp for Numerologi!

Har du noen gang lurt på hvorfor du er den du er? Dette forteller tallene om deg!
EC JEWELRY

Kvalitet og tradisjon i over 100 år

Sett et personlig preg på gamle tradisjoner.

Les også

Borddekking 17. mai

Slik pynter du bordet til 17. mai

Hvorfor ikke droppe rødt, hvitt og blått i år og heller dekke festbordet i duse pasteller?
Ostekake til 17. mai

Perfekt og superenkel ostekake til 17. mai

Vi ELLEsker ostekake. Og hva er vel bedre enn å servere en ostekake i flaggets farger på 17. mai?
Minipavlova til 17. mai

Oppskrift: Minipavlova

Caroline Berg Eriksen har laget de søteste minipavlovaene til nasjonaldagen, og slik lager du dem!
Bord til 17. mai i Oslo

Her booker du bord til 17. mai

Dette er de kuleste stedene å være i Oslo på 17. mai!