Tre serier du kan kose deg med

Trenger du en serie å se på i kveld? Her er tre forslag til deg.

Publisert Sist oppdatert

Serietips 2019: Trenger du noe spennende å se på TV i kveld? Her er tre serier vi i ELLE-redaksjonen sverger til akkurat nå. Og det finnes noe for alle og enhver.

Dokumentar: Fem dokumentarfilmer som vil overraske deg!

Serietips 2019 - tre søndagsfavoritter

1. Beforeigners

Denne norske serien regissert av Jens Lien, er så absurd bra på en overnaturlig og merkelig måte. Den må bare sees for at du skal skjønne hva vi mener!

Vi er jo selvfølgelig litt svake for alt Nicolai Cleve Broch spiller i og han gjør en super karakter som politibetjent Lars Haaland. Denne serien kan du så absolutt se med kjæresten eller vennegjengen, og tro oss, du kommer til å skvette litt neste gang du ser en viking på gata.

"Mennesker fra fortiden begynner på uforklarlig vis å dukke opp i sjøen. Noen år senere blir etterforsker Lars Haaland teamet opp med Alfhildr Enginnsdottir, den første politibetjenten med norrøn opprinnelse, for å løse en mystisk drapssak i Oslo."

Du finner serien på HBO Nordic.

2. The Affair Sesong 5

Vi blir ikke lei menneskene, intrigene eller dramaet i The Affair. Nå har vi kommet helt til sesong 5 av denne fantastiske serien og har du ikke sett de fire forrige sesongene, har du virkelig noe å glede deg over. Vi kan advare om at du kommer til å bli både forelska og frustrert i denne følelsesladede dramaserien om Noah, Helen, Cole og Alison.

”The Affair utforsker de følelsesmessige og psykologiske effektene av utroskap. Den provoserende dramaserien blir fortalt fra både et mannlig og kvinnelig perspektiv. Begges selektive hukommelse brukes for å skape spenning. Wilson spiller Alison, en ung kvinne som jobber som servitør på en populær restaurant i Hamptons og prøver å få orden på livet sitt i kjølvannet av en tragedie. Hennes mann Cole (Jackson) sliter med å holde styr på alt; kona og familiens ranch, som er i økonomiske vanskeligheter. Deres følelsesladete ekteskap blir enda mer komplisert da Alison innleder et forhold til Noah (West). Han er en ung lærer og forfatterspire fra New York, som tilbringer sommeren hos sin svigerfamilie på øya. Tierney spiller Helen, Noahs collegekjæreste, bestevenn, mor til barna hans, elskerinne og kone i 17 år."

Du finner serien på HBO Nordic!

3. The Leftovers

Har du ikke fått med deg denne serien på HBO enda, har du noe å glede deg over. Faktisk hele tre sesonger og med masse spenning.

"Handlingen er lagt til tre år etter den skjebnesvangre oktoberdagen da 140 millioner mennesker (2 % av verdens befolkning) forsvant sporløst. Gjennom øynene til den tidligere politisjefen Kevin Garvey (Justin Theroux) viser serien hvordan vanlige mennesker reagerer på uforklarlige hendelser som kan forene eller splitte familier og samfunn. Raskt avsløres det hvordan presset som følger en katastrofe uten sidestykke kan forvandle menneskers tro til kynisme, paranoia, galskap og en kultlignende fanatisme."

Du finner serien på HBO Nordic!

Powered by Labrador CMS