Dette er nøkkelproduktene mot pigmentflekker

Få hjelp med solskadet hud, aknearr og pigmentflekker. Dette er hudserien som gir deg glødende porselenshud på 1-2-3!

Publisert Sist oppdatert

I annonsesamarbeid med Beauty Technology: Sliter du med solskader eller flekkete hud?

Melasma og hyperpigmentering rammer mange, og kan skyldes solskader, hormonforandringer eller at du er genetisk anlagt for det.

MeLine er den spanske hudserien som stadig dukker opp på alle beauty-bloggernes baderomshylle, som gjør huden din jevn og glødende hjemme på ditt eget baderom.

Jevn og glødende hud

Hudserien MeLine har spesialisert seg på å behandle alle typer pigmentering og pigmentflekker. MeLine er en helt unik hjemmepleieserie som ikke bare hjelper mot pigmentflekker, men som også hjelper mot mørke ringer under øynene, fine linjer og akne.

Merket går under kallenavnet «beauty-filter in a bottle», fordi produktene gir en jevn klar hudtone og massevis av glød!

Vi drømmer om å våkne opp med en glødende hud med en jevn hudtone, ingen mørke ringer under øynene, og færre aknearr. Og nå kan vi endelig bruke et enkelt 6 trinns hjemmeprogram for å oppnå drømmehuden. Du er bare en krem, noen dråper og en maske unna!

Våre Beautyfavoritter

MeLine er et enkelt og effektivt hudprogram til hjemmebruk. MeLine består av to serier tilpasset din hudtype og hudfarge; Caucasian og Ethnic.

DAY dagkrem fra MeLine: Pris, kr 1050.

Denne dagkremen løser opp og reduserer pigmenteringen i det øvre hudlaget ved hjelp av aktive ingredienser. Den reduserer også synligheten av pigmentflekker og forhindrer utviklingen av flere. Påføres hver morgen på nyrenset hud.

MOIST fuktighetsregulerende serum fra MeLine, kr 649.

Dette er et fuktighetsregulerende serum med høy konsentrasjon av hyaluronsyre. Noen dråper fordeles jevnt over dagkremen. Den absorberes raskt og trenger ned i de dypeste hudlagene dine.

LIGHT/MEDIUM B.B-krem med SPF30 fra MeLine, kr 695.

En solbeskyttende og lett dekkende krem som gir massevis av glød. Varm den opp i hendene før du påfører den på huden. Perfekt å bruke som en daglig foundation.

NIGHT nattkrem fra MeLine, kr 1265.

En depigmenterende nattkrem med aktive ingredienser som reduserer synligheten av pigmenteringer og som gir en lysere og jevn hudtone. Påføres i et tynt lag på nyrenset hud hver kveld.

DARK CIRCLES fra MeLine, kr, 895.

Serum til mørke ringer og hyperpigmenteringer. Denne forbedrer huden rundt øynene.

Påføres hver morgen og kveld, eller etter avtale med din hudpleier.

PIGMENT HOME MASK fra MeLine, kr 1050.

En kontrollert microdermabrasjon-behandling som gir en lett avflassing eller som kan brukes som en glødende maske med kort virkning. Kan brukes hver 7 til 10. dag. La virke fra 5 til 45 minutter ut ifra ønsket resultat.

Få hjelp hos hudpleier!

MeLine tilbyr også profesjonell behandling på klinikk.

Behandlingene som gis er peeling til øyne, ansikt og hals, i tillegg til den populære Mesoterapi-behandlingen.

MeLines Mesoterapi tilfører huden næringsstoffer ved hjelp av små lette stikk.

Mesoterapi brukes til å behandle solskader, fjerne aknearr, stramme opp huden og for å jevne ut hudtonen.

Snakk med din MeLineklinikk i dag, for skreddersydd hudprogram til dine behov!

Powered by Labrador CMS