ELEMIS x ELLE på Sommerro

Elemis x ELLE

ELEMIS x ELLE: Se bildene fra eventet!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med ELEMIS

Torsdag 3. november inviterte ELLE og ELEMIS London til afternoon tea og presentasjon av ELEMIS sine høstnyheter på Sommerro.

ELEMIS står også for flere av ansiktsbehandlingene på Vestkantbadet, og vi i ELLE var så heldige å få teste ut disse behandlingene før eventet. Les mer om det her.

Pro-Glow ansiktsbehandlingene som tilbys på Vestkantbadet er for alle hudtyper, og er drevet fram av seks unike behandlingsteknologier, som gir transformative og målbare resultater.

Den nyeste innovasjonen, Kryoterapi, bruker intens kulde som får blodårene og porene til å trekke seg sammen. Resultatet blir en strålende og mer oppstrammende hud.

ELEMIS x ELLE Afternoon tea på Sommerro

Eventet startet med en herlig presentasjon i kinosalen på Sommerro, hvor Natalie fra ELEMIS i London presenterte høstens nyheter. Vi er spesielt forelsket i den fantastiske øyekremen og de nydelige duftlysene!

Moteredaktør Caroline Skjelbred fikk teste ut spabehandlingen ELEMIS Pro Glow Genius Facial før behandlingen. Sjekk den fine gløden!

Alle gjestene fikk hver sin eksklusive goodie bag og det ble servert popcorn og smoothie som gjestene fikk kose seg med mens de ble bedre kjent med de fine beautyproduktene fra ELEMIS.

ELEMIS har så mange fantastiske produkter i sortimentet sitt... De har også egne ELEMIS Home produkter, som 9 ulike duftlys, som alle lukter himmelsk.

Etter presentasjonen flyttet vi oss over til dagligstuen hvor det ble servert Afternoon Tea i britisk stil.

Cover-girl Nina Sandbech var selvfølgelig tilstede – Kledd i sjokkrosa fra topp til tå.

Afternoon tea a la Sommerro.

ELLE cover girls – Både Rawdah Mashadi og Nina Sandbech har vært på coveret av ELLE i år.

Powered by Labrador CMS