Marthes septemberfavoritter

Foto: Produsentene.

Godbiter til huden og deilig duft står på menyen denne måneden.

Publisert Sist oppdatert

Beautyfavoritter september 2019: Dette er beautyproduktene ELLEs skjønnhetsansvarlig Marthe Jakobsen sverger til akkurat nå!

Den perfekte lipglossen

En leppefarge man påfører én gang og ikke behøver å tenke mer på? Ja takk!

Akkurat dét gjør at denne nyheten har fått fast plass i veska mi. Teksturen er lett og vannaktig, men fargen skikkelig intens. Produktet avgir en langvarig farge på leppene som holder i mange timer, selv om du spiser og drikker.

VERNIS À LÈVRES WATER STAIN FRA YVES SAINT LAURENT, KR 340.

Hyaluronsyre-serum

Hyaluronsyre-baserte serum er en av mine absolutte favoritter i hudpleierutinen, uansett årstid.

Denne fra SkinCeuticals er så god at jeg ville badet i den, om jeg var rik. Serumet har en lett gelétekstur som trekker inn med en gang, og gjør at huden føles (og blir!) fullstendig gjennomfuktet.

H.A. INTENSIFIER CORRECTIVE SERUM FRA SKINCEUTICALS, KR 989.

Solkremen du må teste

NUORI er et av favorittmerkene mine når det kommer til naturlig hudpleie, så gleden var stor da de for kort tid siden lanserte sin første solbeskyttelse.

Kremen er 100 prosent naturlig, transparent og beskytter mot UVA- og UVB- stråler – i tillegg til at den ikke skader korallrev eller liv i havet.

MINERAL DEFENCE SUNSCREEN SPF 30 FRA NUORI, KR 490. Duften av frisk sitrus SITRUSDUFTER har aldri vært helt min greie, men denne godbiten er virkelig noe for seg selv og har blitt en ny favoritt i parfymesamlinga. Den lukter helt klart av appelsin og sitrus, men har også tydelige noter av tre og skog – hvilket gjør den mer kompleks og unik enn de mer tradisjonelle og friske sitrusduftene. ORANGERIE VENISE FRA ARMANI PRIVÈ, KR 1100 FOR 100 ML. Flytende bronzer Når sommerens brunfarge begynner å falme, er dette mitt nye go-to-produkt. Jeg har lenge vært fan av flytende bronzere, og synes de gir et mer naturlig og jevnt resultat enn dem i pudderform. Denne nyheten er en av de beste jeg har testet – fargen er helt perfekt, og den er utrolig enkel å påføre. BAREPRO GLOW BRONZER FRA BAREMINERALS, KR 279. Eksfolierende maske Denne eksfolierende masken fra Kora Organics er helt fantastisk! Massér de grove sandkornene med sirkulære bevegelser på huden og la virke i 5-15 minutter. Du kjenner med en gang at masken begynner å jobbe og at huden din strammer seg. Perfekt å bruke om du vil føle deg ekstra fin! Skrubb huden med denne 2-3 ganger i uken, og du vil takke meg senere. TURMERIC BRIGHTNING & EXFOLIATING MASK FRA KORA ORGANICS, KR 399.
Powered by Labrador CMS