Skjem deg selv bort med årets skjønneste julekalendere

Skjønnhet i hver eneste luke!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med essie og L'Oréal Paris.

Gjør stas på adventstiden med en skjønn julekalender, som hver dag frem til jul byr på en liten gave til enten deg selv eller en av dine nærmeste. Vi har funnet to av årets beste julekalendere for deg som elsker makeup.

Hvis det er én ting som for alvor kan lyse opp en kald desembermorgen, så er de tanken på å åpne en luke i julekalenderen. For hva gjemmer seg bak dagens luke? Er det kanskje den leppestiften du trenger akkurat i dag? Eller kan dagens farge på neglelakk komplementere og løfte antrekket du har valgt i dag?

Liten som stor; spenningen ved å oppdage innholdet i dagens luke slår aldri feil. Og spesielt ikke når innholdet er lekre produkter som kan gå rett i sminkepungen.

Selvfølgelig skal julen i år kickstartes med en julekalender, som gjør ventetiden enda bedre. Men hvilken kalender skal du velge? Til denne saken har vi funnet to av årets beste kalendere til deg som elsker skjønnhet. Gå for den som frister mest, eller gå all inn og velg begge to. På den måten kan du glede deg til gaver både morgen og kveld i hele desember.

Den ultimate skjønnhets-kalenderen

L'Oréal julekalender, 1399,-

Elsker du å prøve ny makeup og eksperimenter med både grafisk eyeliner, spennende øyenskygge-teknikker og leppefarger? I så fall er L'Oréal Paris sin pakkekalender med 24 luker et åpnebart valg

Med sitt slagord 'Because you're worth it' er L'Oréal Paris' absolutte hovedmål å gjøre skjønnhet tilgjengelig for alle. Det er blant annet derfor det verdensomspennende merket konstant presenterer nye trender og tendenser, kvalitetsprodukter og kundefavoritter.

I denne pakkekalenderen har L'Oréal paris valgt ut 24 skjønnhetsprodukter som alle er ikoniske, utfordrende eller nyskapende. Kalenderen inneholder et bredt utvalg av L'Oréal Paris' beste produkter innen hud, hår og makeup, som alle passer perfekt når du ønsker å skjemme bort deg selv i ekte 'Because you're worth it'-stil.

Vi er alle forskjellige når det kommer til pleie- og skjønnhetsrutiner, men vi kan garantere deg mange nye favoritter til baderomshylla.

Hva skjuler seg i kalenderen?

Selv om det er hemmelig – og spenningen skal vare hele desember – kan vi røpe noe. Vi avslører naturligvis ingen produkter, men vi kan dele noen ledetråder for deg som er ekstra nysgjerrig.

Brows on fleek

Fine bryn, som rammer inn ansiktet, er det mange som drømmer om, og med årets kalender kan du se frem mot å oppnå akkurat dét.

Vipper med volum

Lange, buede vipper sørger for at du ser ut som en million. L'Oréal Paris har mange ikoniske maskaraer i sortimentet, og i denne kalenderen kan du glede deg til en – eller flere – av de absolutt mest populære maskaraene på markedet.

Vinterpleie til huden

I vintermånedene er det viktig at huden får masse fukt, og derfor har L'Oréal Paris sørget for at din hudpleierutine er godt rustet gjennom den kalde tiden.

Alt du trenger til negler

Play Date, Lady Like og Mrs Always Right. Ifølge essie skal manikyropplevelsen være en gave til deg selv, der du eksperimenterer med nye farger, trender eller øver deg på teknikk. Det er også derfor alle essies' neglelakker har kreative eller morsomme navn.

Essie julekalender, 899,-

Elsker du en lekker manikyr, eller å følge negletrendene og vite hvilke farger som er mest populære? I så fall har essie laget julekalenderen til deg. Med sin teft for skjønnhet som favner det klassiske, trendy og eksperimentelle har essie etablert seg som en foregangsfigur når det gjelder negletrender og farger til sesongen.

Bak de 24 lukene gjemmer det seg et hav av fargerike lakker, pleiende produkter og andre remedier som du kan bruke for å skape den perfekte manikyr-opplevelsen hjemme. Derfor er dette adventskalenderen for deg som elsker å slippe fantasien løs fra pleie til dekorasjon på neglene.

Hva skjuler seg i kalenderen?

Det korte svaret er: Alt du trenger til neglene. Forvent spennende farger, pleieprodukter som gir neglene styrke, og andre gode remedier til manikyren. Foretrekker du det klassiske, elsker du å prøve nye farger, eller følger du trendene? I kalenderen kan du være sikker på at du vil finne fargene du trenger for alle ulike negldesign du ønsker å teste.

L'Oréal Paris og essie

L'Oréal Paris er verdens ledende skjønnhetsmerker. Med forskning og vitenskapelig ekspertise innen både makeup, hudpleie og hårpleie fortsetter L'Oréal Paris å gjøre skjønnhet og selvpleie tilgjengelig for alle.

essie er et av verdens ledende merker innen neglelakk. Lakkene er alle formulert med 100% naturlige ingredienser, og er skapt med omtanke for både miljøet og din hud. Med et sortiment av neglelakker som favner alle regnbuens farger, kan du være sikker på å finne nyansen som passer nettopp deg.

Julen er tiden for de nære ting. Det er høysesongen for gode gjerninger og for å ta vare på dine nærmeste – men husk også å gjøre noe for deg selv. Julekalenderen med 24 gaver er en veldig god måte å minne seg selv på julekosen, selv på travle dager.

Powered by Labrador CMS