Skjønnhetspraten med Josephine Le Tutours

Modellen avslører sine daglige skjønnhetsrutiner.

Publisert Sist oppdatert

Josephine Le Tutours karriere skjøt fart da hun vant den franske versjonen av modellkonkurransen Elite Model Look for sju år siden. Nå er den vakre 24-åringen kjent verden over for sin glødende skjønnhet og kule og avslappede stil. Her er Josephines daglige skjønnhetsrutiner.

Skjønn som Josephine Le Tutours

– Mitt aller beste skjønnhetstips er å få nok søvn. Og så er det viktig å føle seg vakker. Det høres kanskje ut som en klisjé, men alt handler jo om selvtillit. Uttrykket «fake it until you make it» forklarer det godt.

Tetreolje fra Body Shop, kr 119.

– Mitt beste skjønnhetstriks er å bruke tetreolje på kviser. Det tørker dem ut på magisk vis.

Sjampo fra Christophe Robin, kr 282.

Håret vasker jeg med en lysnende sjampo med kamille- og kornblomst fra Christophe Robin. Og så pleier jeg å la det lufttørke for en lett bølgete frisyre.

Jeg trener eller driver med ulike aktiviteter nesten hver dag i 30 minutter, og bruker Nike +-appen på telefonen. Jeg er så heldig at jeg har treningsrom i leilighetskomplekset jeg bor i.

Parfyme fra Zadig & Voltaire, kr 656.

– Min favorittduft er This is Her fra Zadig & Voltaire. Jeg har alltid elsket det kule og sexy merket, og deres nyhet No Rules er også en favoritt.

– Det finnes ikke noe som fjerner stress mer effektivt enn å kose med hunden min Ralph. Og så liker jeg å dra hjem til Bretagne i Frankrike, der er både folkene og atmosfæren mye roligere enn i New York. Når jeg er hjemme, tar jeg ulike behandlinger ved spaet Thalasso Carnac.

Foundation fra Laura Mercier, kr 550. Blush fra Nars, kr 335. Leppestift fra Serge Lutens, kr 560.

– Jeg bruker lite sminke, og det jeg fokuserer mest på er huden; den må være glødende, naturlig og frisk. Jeg er veldig glad i Laura Merciers Flawless Fusion Ultra-Long Wear Foundation, og Nars’ blush i fargen Orgasm. Til slutt legger jeg litt maskara og en fuktighetsgivende leppepomade. Hvis jeg skal ut om kvelden, går jeg for en rød leppestift, og favoritten er Serge Lutens L'ètoffe du mat. Den har en fantastisk knallrød farge og matt finish.

Showergel fra Neutrogena, ca pris kr 100.

– Jeg er helt avhengig av Neutrogenas shower gel, og tar heller en dusj enn et bad for å spare vann. Da jeg var på min første tur til Senegal, forstod jeg hvor mange det egentlig er som lever uten enkel tilgang til vann. Siden da har broren min Jules, foreldrene mine og jeg, gjennom vår organisasjon La Maison de l'eau, deltatt i utbyggingen av flere vannpunkter i Saly i Senegal.

Ansiktsvann fra Biological Recherche, kr 600. Ansiktsmaske fra Sensifine Masque, kr 135.

– Jeg eksfolierer huden ofte for å unngå urenheter. Etter at jeg oppdaget Biological Recherche P50 Lotion, kan jeg nesten ikke leve uten. Det er en syrebasert lotion som eksfolierer, renser og balanserer huden. Jeg bruker også mange merker fra franske apotek, som det virker som om hele verden (spesielt venninnene mine) er misunnelig på, blant annet SVR Sensifine Masque.

Powered by Labrador CMS