Vi har testet behandlingen Kim Kardashian sverger til

Golden cocktail har endelig kommet til Norge

Publisert Sist oppdatert

SKJØNNHETSTREND: GOLDEN COCKTAIL

ELLEs skjønnhetsblogger Helene Bruland har testet behandlingen alle snakker om: Golden Cocktail.
Helt siden jeg så Kim Kardashian teste ut Golden Cocktail-behandlinger før Met-gallaen i fjor, har jeg gledet meg til denne behandlingen skulle komme til Norge. Nå er den endelig her og det tok ikke mange dagene før jeg lå i sengen til Anne Line igjen på Beths Medispa på Frogner for "gullbehandlingen".

https://vimeo.com/294707263

ALT DU MÅ VITE OM GOLDEN COCKTAIL

Jeg tok en prat med Anne Line og ble enda bedre kjent med behandlingen før vi satte i gang med min hud:

Hva inneholder «The Golden Cocktail» og hvilke resultater kan jeg forvente?

– Det fine med Aquagold Fine Touch er at du kan lage dine egne blandinger tilpasset den som ligger på benken. Det er klassifisert medisinsk utstyr med 20 gullbelagte nåler som leverer microinjeksjoner 0,66 mm ned i huden.

«The Golden Cocktail» er en blanding av filler, vitaminer og små doser botulinumtoxin A. Det er en ren hudbehandling, så du vil ikke endre utseende eller få mindre mimikk.

Kombinasjonen av disse ingrediensene skal gi fornyet spenst, fuktighet og hudhelse. Den skal også forminske porer, forbedre hudstruktur og fine linjer/rynker, arr, gi mindre blankhet, regulert talgproduksjon, forbedret pigmentering og glød.

Det er den perfekte behandlingen på høsten og før julebordsesongen for å gløde seg inn i høytiden og inn i det nye året. Og det beste er at det ikke er noen nedetid, du er kun litt rød første dagen.

Glød: Dette er Tone Damlis skjønnhetsfavoritter

BOOST FOR HUDEN

Passer denne behandlingen til alle hudtyper?

– Siden innholdet kan tilpasses til hver enkelt, kan så absolutt alle ta denne behandlingen. Det er rett og slett en fantastisk boost for huden. Behandlingen er også fantastisk på veldig tørr hud eller de som sliter med betennelsestilstander.

Hvor lenge kan jeg forventet at resultatet varer og når bør den gjentas?

– Maks resultat vil du se etter 14 dager og vi anbefaler å gjenta behandlingen hver 4-6 måned for fantastisk hud hele året.

RESULTAT ETTER GOLDEN COCKTAIL

Jeg gledet meg veldig til å teste, så vi satte i gang med behandlingen. Jeg legger meg ned i sengen og Anne Line forbereder huden min med en rens før hun begynner med «The Golden Cocktail» som du kan se på videoen over. Jeg er forberedt på at det gjør litt vondt, og det gjorde det som tårene midt i klippet viser, men «no pain, no gain».
Nå har det gått noen dager etter behandlingen og jeg har aldri hatt finere hud! Jeg har ikke trengt å legge sminke på huden da den er så jevn og glødene.
Behandlingen koster fra 4.000 kroner.
Vi gjør oppmerksomme på at behandlingen er sponset av Beths Medispa og behandlet av Anne Line, Kosmetisk dermatologisk sykepleier og hudterapaut.
Sliter du med huden: Da kan denne behandlingen hjelpe!
Powered by Labrador CMS