Slik får du sensommergløden

Foto: ©imaxtree.com

Vi legger ikke den glødende sommerlooken bak oss helt enda. Her er produktene vi sverger til!

Publisert Sist oppdatert

Høsten er rett rundt hjørnet, men vi tviholder på sommergløden.

Noen favoritter fra i sommer får bli med videre i sminkepungen og på baderomshylla også i september.

Bølgete hår, skinnende lepper, naturlig frisk hud og masse glød vil vi fortsatt ha i høst!

Sensommer-prepp

Avkjølende agurk

Body Yoghurt fra The Body Shop, 189,-

The Body Shops Body Yoghurt var en av vinnerne av ELLEs skjønnhetskåring i 2019, og det er ikke umulig at nyheten Body Yoghurt Cucumber også kommer til å trone høyt på favorittlista.

Den er den mest forfriskende og avkjølende varianten merket har laget så langt, og leverer fukt og pleie i store doser.

Det ultimate kroppsproduktet om sensommeren!​​

Luftig glød

Selvbruningsskum fra Bondi Sands, 279,- (annsone)

Om du synes selvbruning kan være litt skummelt, bør du prøve denne.

Den absorberes raskt og tørker like fort, og det fluffy skummet gir i tillegg fukt til huden, takket være jojobaolje og E-vitamin, og etterlater en fin og naturlig brunfarge som varer lenge.

Gå over kroppen med skrubb og fuktighetskrem før du påfører selvbruningen med en vott.

Et annet pluss er at den ikke smitter av på sengetøyet om du bruker den over natta. ​​

Mat til huden

Produktene fra Oskia finner du hos Skincity.

Dette prisvinnende hudpleiemerket fra Storbitannia er nok en godbit vi nordmenn kan glede oss over, takket være Skincitys dyktige innkjøpere.

Oskia ble startet av tidligere matjournalist Georgie Cleeve, og det som gjør merket unikt er det store fokuset på ingredienser som faktisk gir næring til huden, som ulike mineraler, vitaminer, proteiner og essensielle fettsyrer.

En for alle

Parfyme fra Calvin Klein (100ml), 725,- (annonse)

Er du på jakt etter en frisk og ren som verken er for maskulin eller feminin? Det var vi også, helt til vi testet denne nydelige nyheten fra Calvin Klein som ble lansert i forbindelse med 25-årsjubileumet til den ikoniske CK One-duften.

Everyone er en nytolkning av klassikeren med noter av appelsin, blå te og sedertre som passer både kvinner og menn og har fokus på naturlige og miljøvennlige ingredienser og forpakning.​​

Problemløser

Rens fra La Roche-Posay, 334,90,-

Mange får ekstra uren om sommeren som det kan være vanskelig å få bukt med.

Denne aktive rensegeléen kan brukes både i ansiktet og på kroppen, og inneholder en miks av salisylsyre og LHA-syre som effektivt fjerner urenheter og overflødig talg, sink som renser og reduserer talg og glyserin som gir fukt.

Et skånsomt og effektivt produkt som kan brukes daglig.

Sommersmil

Gloss fra Shiseido, 295,- (annonse)

Fruktige, freshe og glossy lepper, som sett hos Self-Portrait, er looken vi vil gå for også i høst – og et gledelig gjensyn etter flere år hvor matt leppestift har dominert trendbildet.

Disse sukkertøy-søte glossene fra Shiseido kom tidligere i sommer, og er den ultimate følgesvenn framover. De gir en skinnende og naturlig glød og farge til leppene og skal gi fukt i opptil 12 timer – uten at den føles tung eller klissete. Like fine på truten som de er å se på!

Glød på flaske

Serum fra Ole Henriksen, 845,- (annonse)

Vi elsker Ole Henriksens Banana Bright-serie og ble mildt sagt gira når denne nyheten ble lansert i våres.

Serumet jobber aktivt mot synlige alderstegn som fine linjer, rynker, ujevnheter og gusten hud, og inneholder en effektiv og innovativ cocktail av syrer. Faktisk består hele 20 % av produktets innhold av denne supermiksturen med 15 % C-vitamin og 5 % PHA-syre, i tillegg til fuktighetsgivende hyaluronsyre.

En skikkelig godbit som gir synlige resultater.​​

Fin i farta

Trådløs rettetang fra BaByliss, 2.195,-

Noen ganger holder ikke frisyren seg like godt gjennom vær, vind eller en travel hverdag, som vi skulle ønske. Et problem vi ikke lenger trenger å forholde oss til nå når BaByliss har lansert denne geniale nyheten!

Den trådløse rettetanga passer perfekt i veska, og kan brukes overalt – strømtilgang eller ei.

Du kan velge mellom tre ulike temperaturer og de keramiske platene glir enkelt gjennom håret og gjør det glatt (eller krøllete) i en fei. Det følger også med et reiseetui som gjør at du enkelt kan ha verktøyet med deg i veska, uten å bekymre deg for at det skrur seg på ved et uhell.

Fukt i flertall

Maske fra Exuviance, 145,-

Vi har testet stort sett alt som kan krype og gå av sheetmasker, og det skal en del til for at vi blir virkelig imponerte. Men det ble vi altså av disse. Kanskje ikke så overraskende siden Exuviance har vært en hudpleiefavoritt i en årrekke.

Maskene er laget av biologisk nedbrytbar cellulose fra kokosvann som klistrer seg godt til huden og inneholder aktive og effektive superingredienser som glyserin og allantoin. Begge sørger for intens fuktighet og har en oppstrammende effekt, mens Restore-varianten i tillegg stimulerer cellefornyelsen. ​

Powered by Labrador CMS