Slik tar du vare på huden og håret i vinter

Tørt inne og kaldt ute – sørg for ekstra pleie med disse produktene

Publisert Sist oppdatert
Hår og hud krever ekstra omsorg når vinteren og kulda setter inn. Disse godsakene gjør jobben. Vår skjønnhetsansvarlig og redaksjonssjef, Marthe sverger til fuktighetsgivende og godgjørende produkter når gradestokken kryper nedover. Her har hun samlet sine favoritter for ekstra pleie i kaldt vintervær.

Pleiende vinterfavoritter

Dual Essene fra Sensai, kr 1590 (annonse)
Under lockdown tidligere i år begynte jeg å eksperimentere med ansiktsmassasjer etter å ha lest mye om fordelene dette kan ha. Dette produktet har blitt fast følgesvenn når fjeset skal knas. Og ellers! Den silkemyke eliksiren kombinerer planteoljer med en deilig essens som inneholder koishimaru-silke, er effektiv mot aldringstegn og gir huden en skikkelig glød- og fuktboost.

Dream Blow Out fra Joico, kr 299

Å vaske og tørke håret er noe av det kjedeligste jeg vet, så da denne smarte saken landa på pulten min tenkte jeg nesten at lovnadene var for gode til å være sanne. Men, det funker faktisk akkurat som det lover: Håret tørker mye fortere, både når jeg lar det lufttørke og med føner. Samtidig som det beskytter håret mot varme, og – ikke minst – gir ekstra volum og glans.
Der er mang en foundation der ute som hevder å gi et naturlig, glødende og friskt resultat, og av alle jeg har testet i denne kategorien er denne nyheten den uovertrufne vinneren. Den jevner ut hudtonen helt perfekt, gir masse fukt og holder seg fin gjennom hele dagen. Den kommer i 35 ulike nyanser, så her burde de fleste kunne finne en match. Duggfrisk, plettfri hud er bare en Chanel-flaske unna! The Concentrate fra La Mer, kr 3225 for 30 ml (annonse)
Rolls-Roycen innen hudpleie har sluppet en ny modell – og jeg er solgt. Dette konsentratet fungerer som en barriere som både beskytter og styrker huden, takket være et antioksidantriktlime-te-ekstrakt og La Mers anerkjente Miracle Broth-eliksir. Huden min blir fort tørr og irritert når temperaturen synker, og disse dråpene har uten tvil hjulpet masse!
Det oppstår fort urenheter under munnbindet i disse dager, derfor er det en fordelt å være bevisst i valget av renseprodukter. Dette nye merket beviser at god økologisk hudpleie ikke trenger å koste skjorta. En av mine favoritter i serien er det skånsomme, men skikkelig effektive micellar-vannet, som fjerner smuss og sminke i en fei uten å etterlate huden tørr og stram. Et supert budsjettkupp!
Jeg elsker multitasking-produkter, og denne godbiten får kjørt seg om dagen. Den pleiende oljen inneholder 99 % naturlige ingredienser bestående av 17 ulike oljer, og kan brukes i håret, på kroppen og i ansiktet. Teksturen er helt perfekt, og oljen trekker raskt inn samtidig som den virker fuktighetsgivende umiddelbart – og lenge.
Powered by Labrador CMS