Beauty: Fargerik eyeliner er hottere enn noen gang!

Denne helgen skal vi dekorere våre øyne akkurat som Kendall Jenner -den fargerike eyelineren er tilbake for fult!

Publisert Sist oppdatert

Neonfarget eyeliner er hottere en noen gang, og It jenter som Kendall Jenner har for lengst tatt hånden fått på denne beauty-trenden og dekorert sine øyne med fine knallfarger!

Geometriske former, kunstneriske streker, klassisk cat-eye -her er alt lov -og trenden går ut på det unike ved oss, og våre øyne.

Alle har forskjellige øyne -form og farge, og man skal nå hedre de litt ekstra, og dekorere de som man selv vil og kler. Make-up artister på motevisninger gjør nå forskjellige øyne på modellene utifra øynene deres, og det er ikke lenger en fasit for hvordan man skal sminke seg.

En ting er sikkert, vi skal bytte ut den svarte eyelineren med en fargerik denne helgen!

Denne looken er superfin, og perfekt nå i lekne august måned. Ha en fin og sunn base med mye glød på huden med kremen Tinted Moisturizer fra Laura Mercier, kr 449. Ta lineren fatt, og lek deg løs med enten en rosa eyeliner fra Mac, kr 190, eller en hvit eyeliner fra Chanel, kr 337. Vi elsker denne formen som er en moderne cat-eye! Litt gloss på leppene og du er klar!

Ta eyelineren fatt og lek deg løs med forskjellige farger og geometriske former - men hold basen naturlig og fin.

Eller hva med å matche antrekket med øyesminken a la Kendall Jenner?

Litt superglow på kinnbeina fra Peter Thomas Roth, kr 409, blå eyeliner fra Estee Lauder kr 250, gul eyeliner Mac, kr 180.

Dette er sminkelooken som gir deg det lille ekstra!

Powered by Labrador CMS