Exuviance blir nå tilgjengelig for flere!

En skikkelig gladnyhet til alle oss som elsker Exuviance. – Nå finner du hudpleiemerket i både salong og butikk!

Publisert Sist oppdatert

– Exuviance + Exuviance Professional

I annonsesamarbeid med Exuviance

Exuviance er en pioner innen bruken av AHA- og PHAsyrer i hudpleie og har vært en redning for huden til mange nordmenn.

For å nå enda flere med sine produkter, har Exuviance nå valgt å fornye seg ved å bli tilgjengelig i både butikk og salong!

Exuviance har nå gitt alle produktene nytt design, og delt de opp i to ulike linjer; Exuviance som skal selges i butikk og Exuviance Professional, som blir å finne hos hudpleieklinikker.

Exuviance + Exuviance Professional

Q/A med Exuviance

Vi tok en prat med visedirektør og ansvarlig for markedsføring i Exuviance, Katarina Mesán, om deres to nye linjer, Exuviance og Exuviance Professional.

Hva er forskjellen på produktene som selges i salong og de tilgjengelig i butikk? Er det sterkere ingredienser? Mer kompliserte rutiner etc?

Hva er grunnen til at dere valgte å dele sortimentet i to?

– Produktene i de to linjene har noen likhetstrekk, og bygger på den samme teknologien. Exuviance Professional, som er våre nye salongprodukter, skal fortsatt være mer eksklusivt, ikke fordi det er dyrere, men fordi terapeutene er der og gir veiledning. Exuviance Professional er også mer heldekkende og problemorienterte produkter med høyere konsentrasjoner.

Har noen produkter forsvunnet?

– Vi vil gjøre hudpleieproduktene tilgjengelige for flere, slik at også de som ikke er salongkunder får tilgang til teknologien! Vi er kjent for våre effektive og syrebaserte produkter, og det er stor interesse for denne typen hudpleie blant dagens forbrukere. Men siden vi vet at ikke alle våre kunder regelmessig oppsøker en klinikk for å behandle huden, lanserer vi nå også en retail-linje for salg i butikk.

Elles skjønnhetsansvarlig Marthe, testet for noen år siden et skreddersydd hudpleieregime fra Exuviance og var veldig fornøyd med resultatene.

– Nei, man kan fremdeles finne sine favoritter i enten den ene eller den andre serien. En del produkter har flyttet til butikkserien og en del er nå helt eksklusive kun for Exuviance Professional-serien. Noen produkter finnes fremdeles i begge seriene, som f eks Vespera Bionic Serum som heter Radiance Serum i butikk. Og i begge seriene har det i tillegg kommet flere spennende nyheter!

Anbefaler dere at alle som ønsker å prøve Exuviance får veiledning av hudpleier, eller er det noen virkelig gode produkter som passer til «alle» hudtyper?

Hvilke tre stjerneprodukter er perfekt om høsten/vinteren?

– Ingen rutiner eller produkter passer for absolutt alle. Derfor går vi alltid ut ifra deg og de unike behovene din hud har. Uansett hva de er. En del produkter "passer alle" i bemerkelsen at de ikke blir feil, men den beste rutinen får man absolutt med veiledning!

Hvor selges de to ulike seriene?

– Total Correct Hydrate – En mild, men effektiv nattkrem som er utviklet for å forbedre fuktighetsbalansen i huden og motvirke synlige aldringstegn.

Soothing Recovery Serum - et lett svalende serum med planteekstrakter og Exuviances patenterte teknologier som forbedrer fuktighetsbalansen i huden, styrker hudens barriere og forebygger sensitivitet.

CitraFirm Face Oil - En nærende olje som stimulerer cellefornyelsen og kollagenproduksjonen og har en antioksiderende virkning.

– Exuviance Professional selges på Exuviance.no og hos salonger som du kan finne på nettsiden vår og Exuviance selges på Skincity og Kicks!

Powered by Labrador CMS