How to med Helene: Hudbehandling

Huden til Helene har fått kjørt seg i sommer og hun sliter med utbrudd. Det kan en hudbehandling redde!

Publisert Sist oppdatert
ELLEs skjønnhetsblogger har denne uken testet hudbehandling.

https://vimeo.com/288709573

Huden min har fått kjørt seg i løpet av sommeren med mye sol, solkrem, saltvann, dårligere hudrutiner, og et litt mindre sunt kosthold. Dette reagerer selvfølgelig huden på og nye reaksjoner blir det når vi går fra sommer til høst, temperaturene blir lavere og vi får et tørrere klima. Huden blir i ubalanse og vi kan alle trenge en reparerende boost.
Jeg hadde utbrudd, var rød og hadde opparbeidet meg en noe ujevn hud gjennom sommeren. Dette hadde kosmetisk dermatologisk sykepleier Anne Line fra Beths medispa en løsning på.
Hun skreddersyr behandlinger for kundens hud og til min hud ville hun starte med en lett laser som ikke gir noe nedetid. Den jobber kun i underhuden og demper innflammasjon fra solskader og andre rødheter i huden. Samtidig øker blodsirkulasjonen slik at opptaket av aktive ingredienser fra Mesoterapi og Dermapen øker og vil gi et bedre sluttresultat.
Mesoterapi er mange små stikk i huden med ulike ingredienser som vitaminer, antioxidanter, mineraler og bioaktive substanser som stimulerer cellene våre til å reparere seg selv.
Dermapen blir kalt kollagen indusert terapi. Det blir lagd en kontrollert traume slik at huden fornyer seg selv over tid.
Anne Line forteller at denne kombinasjonen er fantastisk for å reparere skadene fra sommerens utskeielser og det er nesten ingenting som ikke kan behandles med mesoterapi og laser i kombinasjon.
Det jeg liker best er at det er ingen nedetid. Jeg er kun litt rød første dagen.
Jeg spør også Anne Line hvor mange behandlinger jeg trenger og det kommer jo selvfølgelig an på hva du ønsker av resultat, men forteller at hun anbefaler å kontinuerlig stimulering av cellene våre hver 8-12 uke alt ettersom hva man ønsker og oppnå og alder. En slik behandling vi gjorde som du kan se på videoen over jobber i huden opp til 24 måneder, men det betyr ikke at en behandling over to år holder, men at resultatet over tid er helt fantastisk.

Anne Line spør alltid hvordan kunden ønsker å se ut om 10 år, og det setter jo noen tanker i gang og jeg kjenner jeg får lyst til å ta mer vare på huden og tenke langsiktig.

Flere tutorials med Helene:

Farget liner!

Scandi waves

Mer beauty på bloggen til Helene!

Powered by Labrador CMS