Få den ultimate gløden ved hjelp av kun fem produkter

Makeup-artist Tomas Erdis viser deg hvilke fem produkter du alltid bør ha i sminkepungen din – Som du nå også har mulighet til å vinne!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med jane iredale

Glødende hud: Den vakreste makeupen er en sunn makeup som gir frisk og glødende hud. THE SKIN CARE MAKEUP fra jane iredale er laget for å fremheve dine beste trekk, i tillegg til å være en forlengelse av din hudpleie.

Hvis du er opptatt av ingredienser i sminken din, vil du oppdage at produktene til jane iredale inneholder rene og naturlige mineraler og planteekstrakter som både er gode mot huden og som gir de beste resultatene.

Psst! Nederst i artikkelen kan du vinne alle produktene!!!

Få glødende hud

https://youtu.be/E3n8CPnWslU

I denne videoen viser makeup-artist Tomas Erdis deg hvordan du ved hjelp av kun fem produkter kan få en glødende look som passer perfekt til våren. En enkel glødende look passer like bra til 17. mai som til sommerens mange fester, foruten å være den perfekte hverdagslooken.

Du trenger kun disse fem produktene i sminkepungen din:

1. Amazing Base Loose Mineral Powder

jane iredale´s mineralpudder er et multiprodukt som gir deg concealer, foundation, pudder, UV-beskyttelse og hudpleiende ingredienser i ett og samme produkt. Dette oljefrie løspudderet med solfaktor 20 gir en glødende finish og lett medium dekk.

Pris, kr 550.

2. Enlighten concealer

Denne concealeren har en oransje undertone som gjør at den dekker mørke ringer og pigmentering - kan brukes i hele ansiktet.

Pris, kr 405.

3. Pommist Hydration Spray

Denne fuktsprayen fukter, pleier og bidrar til å minimere solskader. Den er perfekt å spraye på som fukt før du tar på makeup og perfekt å spraye på ansiktet for at makeupen skal holde lenger. Denne fuktighetsgivende sprayen bør du alltid ha i vesken og er perfekt for flyturer eller når du er på stranden i sommer. Sprayen gir huden en oppkvikker og glød, og får mineralene i sminken til å smelte sammen og inn i huden.

Pris, kr 395.

4. Peaches & Cream Bronzer

Denne bronzeren er et multifunksjonelt produkt som gir glød og farge. Bruk den både som øyenskygge, highlighter, solpudder og rouge.

Pris, kr 645.

5. Chisel Powder kost

Denne avrundede og middels tette kosten er perfekt for påføring av løspudder.

Pris, kr 445.

Bli med i trekningen av våre 5 favoritter:

https://www.instagram.com/p/Bxg7CfniJh9/

Trykk deg inn på posten over for å delta i konkurransen!

Powered by Labrador CMS