Månedens beauty obsessions

Foto: Launchmetrics Spotlight og produsentene

7 skjønnhetsfavoritter i november

Publisert Sist oppdatert

Den siste høstmåneden kan føles litt ekstra kald og kjip ... Hei, regn, vind og mørke kvelder. Da er det ekstra viktig med litt self love og pleie av både hud og hår, som må holdes i sjakk nå som været skifter. I tillegg skal det preppes til fest: Du finner «7 life-savers gjennom partysesongen» i siste utgave av ELLE. Her er noen produkter for både pleie og quick fixes, og «must haves» til julebordsesongen.

Trenger huden en liten pick me up? Test ut denne Biologique Recherche-«rutinen».

Foto: Spotlight Launchmetrics

FW222-visningen til Saint Laurent inspirerte oss til å bruke mer rød leppestift – og mindre av alt annet – finn den perfekte rødfargen litt lenger ned i saken.

7 skjønnhetsprodukter i november

Den perfekte all-rounderen

Dette produktet kan brukes til SÅ mye. Bruk det på leppene, som en øyenskygge eller som en rouge (kanskje ikke den grønne, men flere av fargene funker helt perfekt på kinnbena). Den finnes i mange forskjellige farger, så det finnes noe for enhver smak. Hvis du skal ha med deg ett produkt i veska denne partysesongen, så er det dette!

Byredo Colour Stick i fargen Demerara, kr 330 hos Gimle Parfymeri.

Redningen for fett hår

En bedre tørrsjampo skal man lete lenge etter! Flere av oss i redaksjonen har faktisk dette som favoritt allerede. Tørrsjampoen fra Löwengrip gjør jobben og fjerner fett hår på et blunk, det holder seg fint lenge så du slipper å tilføre ekstra produkt hele tiden, og den lukter himmelsk.

Tørrsjampo «Good to go» fra Löwengrip, kr 159 (annonse).

Mot tørre lepper

Denne oljen til leppene er et must nå som det blir kaldere ute. Den etterlater leppene så myke, og den er i tillegg så shiny og fin på. Produktet kommer også i en ekslusiv krukke, så den er perfekt å ha på baderomshyllen.

Lip balm fra Aurelia London, kr 229 (annonse).

Brows on fleek

YES! Endelig et produkt som faktisk får med seg alle hårene OG holder gjennom hele dagen. Dette produktet fra Caia Cosmetics er faktisk «beyond». Liker du naturlige og litt bushy øyenbryn, er dette produktet et must å teste!

Full Brow Gel fra Caia Cosmetics, kr 195.

Glamorøs touch

En perfekt rødfarge ... Tilfør litt ekstra glam denne partysesongen, og gå for knallrøde lepper til den svarte og glitrende julebordkjolen. Rouge Pur Couture tilfører leppene masse farge og fuktighet, og er den ultimate leppestiften til fest.

Leppestift «Rouge Pur Couture» i fargen 1971 Rouge Provocation, kr 405 (annonse).

En mystisk duft

De fleste av oss forbinder Oribe med hårprodukter, men de har også dufter ... og de er SÅ gode! Cöte D'Azur er den perfekte unisex-parfymen som gjør at vi dagdrømmer om varme sommernetter på den franske rivieraen.

Parfyme «Cöte D'Azur» fra Oribe, kr 1570 (annonse).

Anti-ageing håndkrem

Hendene må pleies i kulda! Prøv denne fra iKou som har en god og tykk konsistens og dufter himmelsk av den australske blomsten white fennel flower (hvit fennikelblomst).

Håndkrem fra iKou, kr 345.

Powered by Labrador CMS