Slik unngår du endringer i huden når sesongen skifter

beste hudpleie rutine

Fra vinterhud til vårhud – Dette er det viktig å tenke på!

Publisert Sist oppdatert

I annonsesamarbeid med La Roche-Posay

Når sesongen skifter, skjer det også endringer i huden. Men med en enkel, effektiv og skånsom hudpleierutine, kan du styrke hudbarrieren og gjøre den mer motstandsdyktig.

Vi guider deg her til en hudpleierutine fra La Roche-Posay, som vil gi deg fin hud – hele året.

Det er endelig vår i luften, og du merker kanskje at det ikke bare er naturen, men også huden din som er i endring?

Vår, sommer, høst og vinter – Temperaturene og ikke minst luftfuktigheten endrer seg etter sesong, og forandringene påvirker huden i høyere grad enn man skulle tro.

I vintermånedene, hvor den kalde og ofte meget tørre luften er dominerende, kjemper huden en kamp for å holde på fuktigheten. Derfor opplever mange at huden begynner å føles tørr og stram, noen kan også oppleve ubehag i form av kløe og utslett. Og når du endelig har fått bukt med problemet, skifter årstiden igjen og nye hudirritasjoner oppstår.

REDUSER UBEHAG PÅ UNDER ETT MINUTT

Franske La Roche-Posay er kjent for sine produkter som passer perfekt til sensitiv hud. De inneholder kun nødvendige ingredienser i riktig aktiv mengde, som sikrer høy effektivitet og toleranse.

Det franske hudpleiemerket er anbefalt av hudleger verden over, og har som mål å tilby livsforandrende produkter til personer med sensitiv hud.

Og det er nettopp det Toleriane-serien fra La Roche-Posay gjør – bygger opp huden slik at den blir sterk nok til å stå imot forandringer.

La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Creme er en umiddelbart beroligende fuktighetsgivende ansiktskrem som på under ett minutt reduserer ubehag i huden* (rødhet, stikkende og brennende følelse). Den er ytterst effektiv takket være kombinasjonen av Neurosensine, samt en beroligende aktiv konsentrasjon og Sphingobioma. Kremen er hypoallergen, og uten parfyme.

(* testet på 49 kvinner)

I serien finnes også en ny øyekrem, som er spesielt utviklet til å nære og pleie de sarte hudområdene rundt øynene. Toleriane Dermallergo øyekerem reduserer ubehag under øyeområdet*, og fukter huden i dybden. Øyekremen er testet på hud med tendens til allergi!

(*testet på 41 kvinner)

I Toleriane-serien fra La Roche-Posay finnes også Toleriane Ultra Dermallergo serum som består av kombinasjonen Neurosensine (0,1%), Osmolyte og glyserin, som virker intens beroligende på huden. Serumet er svært fuktighetsgivende og fukter huden i dybden. Påføres nyrenset hud, og etterfølges med dagkrem tilpasset din hudtype. Passer en normal/kombinert, tørr og fuktfattig hud. Tilpasset sensitiv hud og er uten parfyme og alkohol.

Den beste hudpleierutinen som styrker huden hele året

For å få bukt med sart og irriteret hud med tendens til rødme, kløe og allergi, er det viktig å etablere en fast og effektiv hudpleierutine som nærer, fukter og pleier huden i dybden.

Nedenfor finner du en trinn-for-trinn guide med de produkter som skal til for å skape en enkel, men effektiv hudpleierutine som styrker huden hele året.

Trinn 1: RENS

Første steg i din hudpleierutine, bør være en renselotion som skånsomt renser huden og fjerner rester av makeup morgen og kveld.

Produkt: La Roche-Posay Toleriane Renselotion, 200 ml, 118 kr.

Trinn 2: SERUM

Når huden er ren, påfører du serum, som øyeblikkelig tilfører huden fukt og bidrar til å styrke hudbarrieren.

Produkt: La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Serum, 20 ml, 276 kr.

Trinn 3: Øyekrem

Etter serumet kan du forsiktig massere et tynt lag med beroligende og fuktighetsgivende øyekrem, som er spesielt utviklet sart hud.

Produkt: La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Yeux, 20 ml, 178 kr.

Trinn 4: Fuktighetskrem

Avslutt med å smøre ansiktet med den øyeblikkelig beroligende dagkremen og merk hvordan huden slapper av og får tilført intensiv fukt.

Produkt: La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Creme, 40 ml, 183 kr.

Trinn 4 (kveld): Nattkrem

Om kvelden kan du skifte ut dagkremen med en intensiv beroligende nattkrem spesielt tilpasset sensitiv hud.

Produkt: La Roche-Posay Toleriane Ultra Overnight, 40 ml, 175 kr.

Om La Roche-Posay

Franske La Roche-Posay er anbefalt av hudleger verden over, og er en pioner å regne innenfor hudprodukter, som ikke bare forbedrer huden, men som også gir den livskvaliteten som er forbundet med å ha en sunn og fin hud.

La Roche-Posay er ledende innenfor forskning i hudens mikrobiom og har forsket på dette i mer enn 10 år. Mikrobiomet er hudens usynlige økosystem av mikroorganismer på huden din, som holder huden i god balanse. Denne vitenskapen er til inspirasjon for utvikling av nye produkter.

Du finner La Roche-Posay på ditt lokale apotek!

Powered by Labrador CMS