ELLE tipser - Sommerens hotteste beautyfavoritter

Dette er beautyproduktene vi sverger til i sommer!

Publisert Sist oppdatert

Beautyfavoritter sommeren 2020 i annonsesamarbeid med Sæther Norge

Lurer du på hvilke beautyprodukter som er et must-have for sommeren 2020?

Her tipser vi om våre favoritter akkurat nå - alt fra den beste øyekremen til parfymen som av oser av sommer.

ELLEs beautyfavoritter sommeren 2020

Ole Henriksen

Tre absolutte må-ha produkter om sommeren, er denne fantastiske trioen fra Ole Henriksen som gir huden din masse fuktighet og glød.

Banana Bright Vitamin C Serum gir en skikkelig vitaminboost til huden din. Dette serumet er proppfullt av C-vitaminer og gir huden din øyeblikkelig glød og reduserer fine linjer og pigmenteringer. Brukes morgen og kveld!

Banana Bright Face Primer er en lifesaver vi ikke klarer å leve uten! Primeren gir en så fin glød til huden din og er perfekt under sminke eller alene. Den innholder lysnende pigmenter som gir en ekstra Ole-glød.

Banana Bright Eye Cream gir den sarte huden under øynene ekstra fuktighet og glød, den inneholder også pigmenter som lysner og reflekterer lys. Når du først har prøvd denne, kommer du til å ville bruke den for alltid! Påføres morgen og kveld.

Vidunderproduktene fra Elizabeth Arden

Eight Hour-serien fra Elizabeth Arden er perfekt å ha i vesken i sommer.

En redning for huden din!

Elizabeth Arden Eight Hour Miracle Hydrating Mist er en så forfriskende spray som piffer opp og styrken huden din. Inneholder aloe vera som lindrer og tilfører huden fuktighet og acai, goji, mangosten og granateple som gir huden din en sunn glød. Elizabeth Arden Eight Hour Daily Defense Moisturizer er en dagkrem som passer alle hudtyper og holder huden gjennomfuktet dagen igjennom. Beskytter mot UVA og UVB stråler, blått og infrarødt lys. Elizabeth Arden Eight Hour Lip Protectant Stick med SPF 15 er en beskyttende leppestift som gir fuktighet, mygjør og glatter leppene, samtidig som den lindrer tørre og sprukne lepper. En må-ha på stranden i sommer!

Vi sverger til de fantastiske Ceramide-kapslene fra Elizabeth Arden, som beskytter huden og minimerer synligheten av rynker og linjer.

Disse kapslene bør brukes hver dag hele sommeren!

Sommerens parfymedufter

Dette er sommerduftene vi sverger til i år!

Elizabeth Arden Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Eye Serum er en nyskapende tilærming til hvordan man gjenoppretter hudens naturlige utseende ved å fukte, beskytte og styrke den følsomme huden rundt øynene. Denne minimerer synligheten av rynker og kråketær og reduserer hevelser rundt øynene. Elizabeth Arden Vitamin C Ceramide Capsules Radiance Renewal Serum inneholder fettoppløselig C-vitamin som bekjemper frie radikaler og er 178 ganger mer effektiv enn tradisjonell C-vitamin. Disse ceramidene hjelper huden med å opprettholde en ungdommelig hud og beskytter huden mot fukttap. Elizabeth Arden Retinol Ceramide Capsules Line Erasing Night Serum fyller hudens naturlige ceramidnivå for å styrke fuktighetsbarrieren. Retinol er med på å øke hudens eget kollagennivå, slik at linjer og rynker blir synlig redusert. Disse kapslene inneholder også peptider som glatter ut rynker, forbedrer hudtonen og gjør huden mer elastisk. Påføres hver kveld!
Calvin Klein Everyone er en ny vegansk duft inspirert av det ikoniske undertøyet til Calvin Klein. Denne friske unisex-duften er ikke bare fin å se på, parfymen dufter herlig av organisk appelsin, neroli og patchouli. Drøm deg bort til Mexico med Escada Flor Del Sol - en ny limited edition parfyme med en frisk og saftig note av sandeltre og dahliablomst. Dette er parfymen som gir deg en forførende tiltrekning. Rosa er et sentralt element i den nye Juicy Couture Viva La Juicy parfymen som dufter av vanilje, sandeltre, jordbær og jasmin. Den florale duften kommer til uttrykk gjennom saftige rosa fruktnoter, en delikat rosa blomst og myk rosa sensualitet.
Elizabeth Arden White Tea Mandarin Blossom er en levende og og glitrende duft av neroli, appelsinblomst, bergamot og saftig mandarin. Et herlig tilskudd til White Tea porteføljen! Marc Jacobs Daisy Daze er en frisk og fruktig twist på de klassiske Daisy-duftene. Flakongen er så fin at vi vil ha den fremme på baderommet og duften gjør at vi vil drømme oss bort og leve i nuet. Hugo Boss Alive - en duft skapt av kvinner for kvinner! En moderne og oppløftende duft som etterlater seg spor av positiv energi. En fruktig og woody parfyme med glitrende eple og plomme i toppnotene og blomstrende hjerte av jasmin som løfter frem din feminine side. Virkelig en ny favoritt hos oss!
Powered by Labrador CMS