SkinCeuticals med nytt må ha-produkt til alle hudtyper

Skinceuticals

Dette hudpleieproduktet er virkelig redningen – uansett hudtype!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med SkinCeuticals

Har du problemer med å få kontroll på huden din uansett hva du gjør? Da er denne kremen fra SkinCeuticals virkelig redningen for deg!

SkinCeuticals Phyto A+ Brightening Treatment – En redning for huden din!

Sliter du med rød og irritert hud? Eller har du kanskje en ujevn hudtone som mangler glød? Ofte kan behandlinger og produkter bare gjøre huden verre.

Den nye dagkremen Phyto A+ Brightening Treatment fra SkinCeuticals derimot, forbedrer hudens struktur uten å gjøre den irritert.

Den unike formelen er basert på en synergisk teknologi bestående av alpha-arbutin, azelainsyre og en fytobotanisk blanding, som forbedrer ujevn hudtone, forbedrer hudens klarhet og overproduksjon av talg, samtidig som den beroliger huden og minsker rødhet og misfarging i huden.

Kremen kan brukes på alle hudtyper – selv fet og uren hud – da den lettvektige formelen er ikke-komedogen. Med andre ord kan du nå fikse alle dine hudproblemer med kun ett produkt. Denne kremen er virkelig et må-ha for alle som vil ligge et skritt foran hva gjelder innovativ, resultatbasert hudpleie.

Phyto A+ Brightening Treatment, kr 919.

SkinCeuticals Phyto A+ Brightening Treatment kan brukes 1-2 ganger daglig og påføres etter rens. På dagtid må du supplere med solkrem – uansett vær og årstid.

Fullfør din SkinCeuticals-rutine med disse produktene:

Silymarin CF serum, kr 1660.

Silymarin CF serum er et høykonsentrert antioksidantserum med silymarin, ferulinsyre og 15% rent C-vitamin.

Salisylsyre styrker hudens naturlige beskyttelsesbarriere og motvirker hudormer. Produktet gjør huden mer motstandsdyktig for eksterne faktorer og reduserer overflødig talg. Den motvirker også blankhet i huden og forfiner hudens struktur. Huden får mindre synlige linjer og en jevnere hudtone!

Advanced Brightening UV Defense Sunscreen SPF50 40 ml, kr 489.

Advanced Brightening UV Defense Suncreen med SPF50 er en bredspektret UV-beskyttelse som hjelper med å motvirke pigmentering forårsaket av UV-stråler. Den har en lett formula og inneholder 1% tranexamsyre og 2% niacinamid, som jevner hudtonen og minimerer synligheten av ​​pigmentering. Påfør hver morgen for å beskytte huden mot UV-stråler.

OM SKINCEUTICALS

SkinCeuticals er opptatt av å forbedre hudens sunnhet. Med dette som mål gir de et løfte om å tilby avansert hudpleie med vitenskapelig bakgrunn. SkinCeuticals sin vitenskapelig beviste hudpleie brukes av dermatologer, plastikkirurger og klinikker for profesjonelle ansiktsbehandlinger verden over. Produktene supplerer estetiske behandlinger gjennom daglig hudpleje. De er designet for å forebygge og korrigere aldringstegn, samt for å beskytte og opprettholde en sunn hud.

Powered by Labrador CMS