Gi vinterhuden nytt liv

Her er beautyproduktene som redder huden din i vinter.

Publisert Sist oppdatert

Vinterhud: En god hudpleierutine er ekstra viktig på denne tiden av året. Disse effektive nyhetene gir vinterhuden nytt liv!

Produktene som hjelper mot sprukne og tørre lepper.

Vinterhud – Våre favoritter

Paula´s Choice

Super Hydrate Overnight Mask fra Paula´s Choice, kr 359.

Skaperne av denne nyheten, Skincity grunnlegger Annica Forsgren og kvinnen bak hudpleiemerket Paula´s Choice, Paula Begoun, kaller den "den ultimate nattmasken", og vi er helt enige!

Den mykgjør, beroliger og pleier i dybden, ved hjelp av ekstrakter fra multe, elderbær, tyttebær og reishisopp, og passer alle hudtyper - også de mest sensitive. Her får du mye for pengene!

ATrue

Spring Green Tea Watery Calming Cream fra ATrue, kr 349.

Vi har lett lenge etter den perfekte dagkremen som gir masse fukt, men som også er lett i teksturen og trekker raskt ned i huden. Denne sør-koreanske favoritten krysser av de fleste boksene på kriterielista. Den inneholder 70% fermentert svart-tevann, som styrker og fukter huden og er full av antioksidanter og vitaminer.

Max Factor

Miracle Prep 3-IN-1 Beauty Protect Primer fra Max Factor, kr 135,20 (annonse)

Om vinteren bruker vi gjerne hudpleie med aktive ingredienser om kvelden, som A- eller C-vitamin og ulike syrer. Da er det ekstra viktig å bruke solbeskyttelse på dagtid, og denne nyheten gjør det lekende lett. Her får du nemlig primer og beskyttelse i ett!

Huxley

Oil Essence fra Huxley, kr 429.

Ikke bare er produktene fra dette sør-koreanske merket skikkelig fine - innholdet er også top notch. Denne fuktighetsgivende essensen er som en blanding av olje og gelé, og den er den perfekte kompanjong til kremen fra ATrue. Kaktusestrakt, acaibær, quinoa og camucamu-frukt er noen av superingrediensene som sørger for fukt og antioksidanter i store doser.

Elisabeth Arden

Vitamin C Ceramide Capsules fra Elisabeth Arden, kr 400 (annonse).

C-vitamin er veldig effektivt, men også veldig sensitivt for lys, oksygen og varme. Det er heldigvis ikke noe problem når produktet befinner seg inni disse kapslene, som åpnes kun når du skal påføre produktet. Resultatet er dermed et superpotent serum, som både lysner, jevner ut og beskytter huden, i tillegg til å gi masse glød og en god dose fukt. Rett og slett kapsel-magi!

Sisley

Phyto-Teint Ultra Eclat Foundation fra Sisley, kr 745.

Hvis du er på jakt etter en lett foundation som ser helt naturlig ut, men likevel dekker over det du ønsker - da kan vi ikke anbefale denne nok. Den smelter inn i huden, og du kan verken se eller føle at du har på deg sminke. I tillegg inneholder den ingredienser som pleier huden og gir glød. Ny favoritt!

Powered by Labrador CMS