Disse 8 trendene tror vi på

Vi kan røpe at blant annet heklede plagg og the track pant blir über-hot!

Publisert Sist oppdatert

Trendspotting! Under moteuken i København var det flere tendenser vi la merke til, blant annet fargen sølv og solnedagangsfarger, men vi la også merke til at flere av designerne la sin elsk på blant annet heklede plagg, track pants og oransje! Her har du en liten sniktitt på neste sesongs trender, og hvilke av de vi har størst tro på.

Heklet

Plagg som er crochet eller heklet, er en trend som er veldig sterk nå, og under moteuken i København viste flere skandinaviske merker frem nydelige varianter. Dette er en trend det oser sommervibber av, og som vi allerede har fått en liten forsmak på denne sesongen – en trend vi gleder oss til å utforske enda mer neste år.

Holzweiler

Ganni

Rotate

Track Pant

Joggebuksa som vi alle grodde fast i under Covid-19 er byttet ut med en litt raskere variant for neste vår og sommer – nemlig the track pant! Tenk ekte løpebukse à la 90-tallet.

Ganni

Rotate

Oransj

Denne fargen var å se på utrolig mange visninger, og vi spår at dette blir en av vårens hotteste farger.. Solnedgangsfarger var en annen trend vi spottet, og den kan du les mer om her.

Mark Kenly Domino Tan

Day Birger et Mikkelsen

Brøgger

By Malene Birger

Ganni

Gestuz

Saks Potts

Dressen

Dressen og blazeren var overalt å se under moteuken i København, både i gatebildet og på catwalken. Fargerike dresser i alt fra pasteller, til bruntoner og oransj. De var gjerne oversized og med ekstra lang erm.

Bruk blazeren alene eller som en hel dress, og gå aller helst for en skikkelig statement farge!

Stine Goya

Samsøe Samsøe

Mark Kenly Domino Tan

Gestuz

Ganni

Strikkekjolen

Er det et plagg du vil se mye av fremover er det strikkekjolen! Sommerstrikken er perfekt for kjølige sommernetter – det perfekte sommerplagget her i Norge,med andre ord. Vi gleder oss til å pakke oss inn i den hvite kjolen fra Ganni – hallo sexy splitt!

Ganni

Holzweiler

By Malene Birger

A Roege Hove

Store lommer

Hei XL-lomme! Er du også lei av å alltid ha med deg en veske? Vel, neste sesong er lommene ekstra ekstra store.

Litt militær, litt uniform og faktisk utrolig praktisk. Se etter ekstra store lommer på alt fra bukser, jakker, skjørt og kjoler. Vi vil gjerne style plagget med noe som bryter – noe lite og sexy... à la looken til Saks Potts.

Lovechild

Rodebjer

Saks Potts

Skall

Pop av sitrus

Flere av oss har omfavnet den eplegrønne fargen som har vært, og fremdels er, veldig trendy. Det gleder oss at vi vil fremdeles se mye grønt, men også masse deilig sitrus! Tenk lime og sitrongul – über fresht. Og den limegrønne kjolen fra Stine Goya...den er på vår ønskeliste!

Stine Goya

Baum und Pferdagrten

Ganni

Holzweiler

Rotate

A Roege Hove

Brunt

Visste du at brunt er en av høstens store it-farger? Vel, det gjelder å ikke bli altfor lei av denne fargen med det første, da det bugner av forskjellige toner av brunt neste vår.

Gå for en safari-inspirert look à la Mark Kenly Domino Tan eller spice opp den brune looken med knallgrønne sko til som Gestuz!

Saks Potts

Gestuz

Mark Kenly Domino Tan

Lovechild

Powered by Labrador CMS