Sommerens store håroskop

Stjernene har talt – slik blir din sommer.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Batiste.

Sommerens horoskop 2022: Sommeren er endelig her, og ferien er rett rundt hjørnet. Men hvordan blir egentlig denne sommeren? Og hvilken tørrsjampo skal pakkes med i veska denne sommeren?

Vi har alltid med oss en Batiste i veska, uansett hvor vi drar. Om sommeren vil vi også være mer spontane, og da passer det perfekt å ha med seg et produkt som kan sørge for alt fra tekstur, volum og hold til en fresh up, når vi måtte trenge det. Dersom du skal i bryllup, på festival eller en sommerfest kan du også bruke Batiste tørrsjampo som et finish-produkt for at hårspenner og annen styling skal holde bedre.

Sommerens horoskop 2022

I samarbeid med vår astrolog og Batiste deler vi sommerens store håroskop. Blir det en sommer preget av kjærlighet, drama, nye opplevelser eller store refleksjoner? Og hvilken tørrsjampo blir din følgesvenn i vesker, treningsbagger og kofferter i år? Denne sommeren lar vi stjernene avgjøre!

Dette er sommerens horoskop 2022 – eller håroskop, som vi kaller det...

Væren 21/3 - 19/4

For deg handler denne sommeren om å leve i nuet. Du har kanskje ytre faktorer som prøver å presse deg til å ta stilling til ting, men du har forstått at tiden er flyktig og viktigheten av å nyte her og nå. Slutten av juli markerer en ny start for deg.

Batiste Wildflower (200ml), 59,-

Batiste Wildflower er din ultimate match i sommer! Den er carefree og blomstrende – perfekt for en livsnyter som deg.

Tyren 20/4 - 20/5

Du føler på et sterkt behov for egentid denne sommeren, og ønsker å ta vare på det som er bare ditt. I løpet av sommeren vil du også nærme deg et nytt vennskap, og etter hvert som tiden går, vokser relasjonen deres. Dere kommer aldri for nære, men akkurat nære nok til at du kan sette pris på det. Kanskje var denne relasjonen akkurat det du trengte?

Batiste Tropical (200 ml), 39,-

Denne sommeren utforsker du noe av det mest eksotiske som finnes – deg selv. La denne reisen bli den lengste og mest spennende i livet ditt, og med Batiste Tropical i veska er du klar for alt som måtte vente rundt neste sving.

Tvillingene 21/5 - 20/6

Denne sommeren byr, etter en krevende periode, på masse moro. Den travle Tvillingen velger likevel å ha noen prosjekter, og trives ikke med å ligge på latsiden. Husk at noen ting er bedre som de er, og at gresset ikke alltid er grønnere på den andre siden. Det vil også dukke opp noen fra fortiden, og kanskje ikke bare en. Muligens finner du også ut at noe fra fortiden også har en plass i framtiden.

Batiste Pink Pinapple (200 ml), 59,-

Batiste Pink Pinapple vil matche din herlige spirit denne sommeren. Den er fruktig, fresh og sørger for en rask touch up – perfekt for den travle Tvillingen.

Krepsen 21/6 - 22/7

Hva er egentlig det beste? Et kortsiktig forhold preget av lidenskap og hemmeligheter, eller et langsiktig bygget på vennskap og trygghet? Og kan du få begge deler i ett og samme forhold? Dette blir spørsmålet Krepsen utforsker og prøver å finne svar på denne sommeren.

Batiste Rose Gold (200 ml), 59,-

Sommeren kan by på romantikk, og hva passer vel bedre enn en duft av roser? Batiste Rose Gold er både romantisk og lidenskapelig, og perfekt for deg som kan få det travelt med å nyte livet og kjærligheten denne sommeren.

Løven 23/7 - 22/8

Du tar et steg tilbake og vurderer de nære relasjonene dine. Dine egne tanker og vurderinger kan du ha en slags kontroll på, men når noe uventet skjer, testes alle konklusjoner i praksis. Hva er fundamentalt viktig for deg, og hva er du villig til å justere? Det er det store spørsmålet.

Batiste Overnight Deep Cleanse (200 ml), 59,-

Med så mye å tenke på, er det godt med ekstra pleie. Batiste Overnight Deep Cleanse renser håret mens du sover, slik at du kan våkne opp med én bekymring mindre.

Jomfruen 23/8 - 22/9

Det sies at brent barn skyr ilden, og noen ganger blir ilden for vill. Kanskje du trenger litt tid for deg selv til å slikke sårene dine? I august vil du føle deg mye bedre, og lykkefølelsen vokser herfra og ut i september. Dette vil kanskje føre til at du får et behov for å teste muligheten for enda mer lykke, men husk at noen ting er magiske akkurat som de er.

Batiste Heavenly Volume (200 ml), 59,-

For Jomfruen som ønsker å maksimere lykken denne sommeren, passer det perfekt å maksimere hårets volum også. Batiste Heavenly Volume sørger for det.

Vekten 23/9 - 22/10

Det er vanskelig å ikke falle for fristelser, noe vekten kjenner på denne sommeren. Mye av det du vil ha akkurat nå, er ikke nødvendigvis bra for deg, og det kan føre til at du i perioder mister hodet, men frykt ei – you can’t always get what you want, but if you try sometimes you’ll find, you’ll get what you need.

Batiste Original (200 ml), 39,-

Noen ganger er det enkle ofte det beste, spesielt for Vekten – som kan bruke litt ekstra tid på finne ut av hva hen ønsker. Batiste Original er klassikeren som aldri slår feil!

Skorpionen 23/10 - 21/11

Du må gi slipp på kontrollen denne sommeren, og det faller seg ikke helt naturlig for deg. I bunn og grunn er dette et klassisk “du må velge dine kamper”-scenario. Det blir utfordrende, men lærerikt.

Batiste XXL Volume (200 ml), 59,-

Kanskje vil Batiste XXL VOLUME gi deg det lille ekstra du har behov for akkurat nå? Selv om du kanskje må inngå kompromisser i livet, kan håret fortsatt være show stopping.

Skytten 22/11 - 21/12

Skytten er kjent for sin rastløshet, og derfor kommer det som en stor overraskelse, kanskje først og fremst for deg selv, at du ønsker å slå deg mer til ro. Enda mer overraskende er det at du møter motstand, og dette tvinger deg til å utforske dette behovet ytterligere for å forstå hvorfor du plutselig ønsker noe som tidligere har vært nærmest naturstridig for deg. Heldigvis finner du en løsning til slutt.

Batiste Star Kissed (200 ml), 39,-

Denne sommeren drømmer Skytten om uventede ting, og selv om noen drømmer kanskje forblir kun en drøm, er dette en egenskap du uansett kan bevare i alle de små tingene, som for eksempel Batiste Star Kissed med en duft av dreamy gardenia.

Steinbukken 22/12 - 19/1

Denne sommeren snus alt på hodet, og det kan bli ganske så hett. En serie uheldige (eller heldige?) hendelser vil framprovosere en konfrontasjon, der du blir nødt til å forhandle på en måte du ikke er vant til – med følelsene dine. Så hva blir det til? Lidenskap eller trygghet? Dersom du forhandler godt, kan du få begge deler.

Batiste Cherry (200 ml), 39,-

Du er i det lidenskapelige hjørnet denne sommeren, og Batiste Cherry er akkurat passe cheeky for deg.

Vannmannen 20/1 - 18/2

Du revurderer forholdet ditt denne sommeren. Er dette egentlig den store kjærligheten, eller er det bare komfortabelt? Vannmannen prøver alltid å være rettferdig i kjærligheten, og denne rettferdige siden sørger for at du gjør ditt beste for å finne ut av følelsene dine. Likevel kan det hende at magefølelsen stemmer, og at det er på tide å gå videre. Kun tiden vil vise.

Batiste Bare (200 ml), 39,-

“Nesten der, men ikke helt” kan sies om så mangt, også om Batiste Bare, som med sin velbalanserte og milde duft sørger for å gi håret akkurat det lille ekstra, men aldri for mye.

Fiskene 19/2 - 20/3

Sommeren står i kjærlighetens tegn! På mange måter blir det litt som en film, der handlingen drives framover av et perfekt skrevet manus, og du er hovedrolleinnehaveren som bare spiller med – så lenge du vil. Kanskje blir det bare en sommerflørt, men vennskapet har potensial til å vare lenge.

Batiste Blush (200 ml), 39,-

Batiste Blush er flirty og floral, og vil være for håret ditt, som søt musikk i en romantisk komedie.

Stemte sommerens horoskop i fjor?

Powered by Labrador CMS