Mote

Baseplaggene som gjør garderoben komplett

Disse plaggene er alfa og omega for hverdagsgarderoben din!

Publisert Sist oppdatert

Saken inneholder annonselenker

En garderobe som faktisk fungerer er alfa og omega, og fine baseplagg er ofte limet til en bra hverdagslook. En garderobe bestående av nøkkelplagg gjør at kleskrisen kommer sjeldnere, for da har man alltids noe å kunne style det kule miniskjørtet eller den oversized blazeren med.

Her har vi derfor plukket ut 8 fine basics vi (nesten) ikke klarer leve uten!

Basics i hverdagsgardroben er et must i ELLE redaksjonen, og klassiske men enkle plagg som en jeans stylet med en hvit oversized t-skjorte, er og forblir en gardrobeklassisker til enhver fashion edtior. Men husk, når man går med basics er det viktig at de er on point – det vil si, at de ser nyvasket og nysteamet ut, da ser du mer kledd ut med en gang.

Hvite basics har aldri sett så bra ut som her på Hailey Bieber... Vi elsker kombinasjonen med en cropped tank topp og en oversized skinnjakke – tres cool!

Les også: Dette står på ønskelisten vår nå!

Shopping basics:

T-skjortene fra det norske merket Julie Josephine er kanskje de beste vi vet om. De er helt perfekte i passformen og har en fantstisk kvalitet. Denne i mørkeblått, er perfekt på kontoret stylet med alt fra skjørt til dressbukser.

Denne singletten fra Totême har en helt perfekt skjæring – bruk den under en åpen skjorte eller til korte tweedjakker.

Denne toppen passer til alt i garderoben og gjør looken ultra sofistikert. Vi drømmer om denne long sleeven i brukken hvit, og vil style den med alt fra lyse jeans til et hvitt silkeskjørt.

Tubetopper er ikke lenger forbeholdt klassiske jente-vors som vår faste partytopp, men har blitt en garderobeklassiker vi bruker til alle anledninger. Style til alt fra en stor hvit safariskjorte i kombinasjon med en oversized dressbukse (hallo perfekte hverdagsantrekk) eller til en jeans med svart skinnjakke på date night med kjæresten.

Vi elsker basics med spennende skjæringer som denne long sleeven. Den er superfin til alle slags skjørt og dressbukser, og den gjør maskuline plagg mer feminine på et blunk. Et virkelig must i enhver jobbgarderobe.

Har du ingenting å ha under dressjakken på jobb? Da er en enkel svart tank top svaret.

Vi trenger alle en svart og minimalistisk topp som denne i garderoben!

Hva med en ribbestrikket tubetopp i hvitt? Denne basicen vil være superfin i sommergarderoben!

Det er noe ekstra fint med singletter med delikate spagettistropper som denne.

Powered by Labrador CMS