There is ­something about Barry’s

Du har garantert lagt merke til Barry’s-klanen på Instagram!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbied med Barry`s Bootcamp

Du har kanskje lagt merke til dem? Sprettrumpene deres, de sterke veldefinerte armene, treningsuniformen bestående av sports-BH og funky treningstights, de glade rødsprengte ansiktene som florerer på Insta-stories, og selfier med den berømte og velfortjente proteinshaken.

– Jepp, du har garantert lagt merke til Barry’s-klanen!

Fra Barry’s til boutique fitness

Barry’s Bootcamp, også kalt "Hollywoods toughest celebrity workout", er stedet hvor kjendiser, Insta-babes og kongelige legger igjen flere tusen kalorier i uken.

Et av rommene det svettes mest i er det beryktede "Red Room".

Et mørke­rødt treningsrom som er dekket av speilvegger og utstyrt med verdens beste tredemøller, vekter og strikker.

Det er vifter i taket slik at håret blafrer i vinden når du løper på tredemølla, og lyset er perfekt dimmet slik at man ikke ser hvor sliten man faktisk er.

Derfor elsker kjendisene Barry`s

Kjendiser som Kim Kardashian, Adriana Lima og David og Victoria Beckham sverger til det som er det hotteste treningskonseptet som finnes nå - nemlig Barry’s, hvis motto er at det ikke er tiden man bruker på å trene som teller, men kvaliteten du legger i selve treningen.

Barry’s Bootcamps format er utrolig effektivt, da det er en kombinasjon av HIIT-trening og styrketrening.

En økt består av intervalltrening på tredemølle etterfulgt av styrketrening i et sirkulært mønster.

Ønsker du kun styrketrening kan du velge double floor. Det intense treningskonseptet, elsket av kjendiser og fitnessguruer verden over, er utformet av Mr. Barry selv.

Hva er Barry’s Bootcamp?

Barry’s Bootcamp ble startet i Hollywood for over 20 år siden, og en av for­løperne til Boutique Fitness – en trend som har eksplodert de siste årene, og som går ut på mindre konseptbaserte treningsstudioer.

Barry’s er en global merkevare som finnes på alle kontinenter.

Barry Jay startet Barrys Bootcamp i 1998, og åpnet det første studioet i West Hollywood. Det hele ble finansiert gjennom hans trofaste treningskunder Rachel og hennes ektemannen, John.

De første rekruttene til Barry’s ble raskt kjernemedlemmer og ambassadører, og ordet spredte seg raskt også til kjendiser og store Hollywood-profiler.

Barry`s Academy

Barry’s Academy er et konsept der man trener fem ganger i uken i fire uker, og ble veldig populært i Hollywood da det gav raske resultater på liten tid.

Ryktet spredde seg om denne nye treningsformen, og Barry kunne ekspandere med stadig flere studioer. Og voilà – Barry’s Bootcamp-fenomenet var et faktum!

En av Barry`s medarbeidere skal på et tidspunkt ha spurt P. Diddy om hvordan han ble gjort oppmerksom på Barry’s, hvorpå han raskt svarte; «Everybody knows about Barry’s»!

Let me entertrain you

Trenerne på Barry’s kalles for entertrainers (jepp, du leste riktig), og de jobber tett på deg i timen og fungerer både som personlig trener og underholder i "Red room".

De gir klare beskjeder og veiledning gjennom timen, så man slipper å tenke og man kan faktisk gi hodet en deilig pause i en hektisk hverdag.

Med dunkende musikk, mørk belysning og positiv energi er det litt som å være i din egen treningsverden, og man legger ikke merke til de som trener rundt deg. Du er i fokus!

Mange mener også at det føles som å ha vært på disco. En treninsgdisco som gir deg endorfinkick uten fyllesyke – yes, please!

Hvem passer Barry`s for?

Det er en myte at du må være i knallform for å trene på Barry’s.

Hun forklarer at man blir guidet gjennom timen av en såkalt ­entertrainer, og dagen i uken bestemmer hvilken kroppsdel det er fokus på.

– Man velger selv farten på tredemøllen, intensitet, belastning og vekter selv, men treneren og treningsformen vil utfordre deg til å pushe grensene dine. Barry’s sørger for at man får trent hele kroppen på en effektiv måte!

Musikken pumper i takt med hjerterytmen og endorfinene. Entertraineren ønsker velkommen til Barry’s og så er du i gang. Du løper side om side med de andre, men med blikket vendt mot speilet og deg selv. Du løfter vektene for å bli sterkere, mens din entertrainer hele veien forteller hvordan og hva du skal gjøre for å nå ditt potensiale. Heia treningsglede og lykkerus!

Fra Hollywood til Norge

Barry’s kom til Norge i 2011 og det var gründere og personlige trenere Linn Herland og Tage Flugeim som åpnet det første Barry’s-studioet i Norge (Bergen i 2011).

De snublet over merkevaren (les: Rachel og John!) på en ferietur i L.A i 2010 og forelsket seg i konseptet. Og nå, åtte år senere, finnes det fem studioer her i landet, med litt over 100 ansatte.

Country Manager for Barry’s Norge, Kristin von Streng, har jobbet i bransjen i snart tre tiår. Hun tror årsaken til suksessen ligger i at man har klart å finne medarbeidere som har en genuin tro på det de driver med, og som elsker Barry’s.

– Det trenger man absolutt ikke, sier Kristin von Streng, Country Manager i Barry’s Bootcamp Norge. – Den eneste faren er at du mest sannsynlig vil komme i knallform!

Barry’s har en annen prisstruktur enn tradisjonelle treningssentre.

Du betaler per gang eller for et klippekort.

Men ønsker man å trene mer enn et par ganger i uken, kan skreddersydde medlemskap tilbys.

Prøv deg på en Barry’s-time, du vil oppleve et nydelig studio hvor du får et håndkle før du går inn i timen. De har glasskrukker med hårstrikker, en liten boutique der de selger treningsklær i samarbeid med Lululemon, i tillegg til en egen Fuelbar hvor du kan forhåndsbestille en Big Banana Protein shake eller din personlige favoritt – laget på kun naturlige ingredienser – slik at den er klar når du er ferdig trent!

Du kan få håndklær til garderoben, og det er alltid sjampo, balsam, dusjsåpe og andre rekvisitter i den lekre garderoben.

Det er det lille ekstra Barry’s er så dyktige på.

Boutique-opplevelsen er mye mer enn bare treningen, den handler om hele opplevelsen der, og følelsen etterpå!

Eksklusivt tilbud til ELLE-lesere

– For meg handlet det om å finne igjen entusiasmen jeg opplevde i bransjen tidlig på 90-tallet, som ikke var så preget av strømlinjeformingen resten av bransjen opplever. Det handler om å skape et rom hvor det er lov å skille seg ut, bli sett og satt litt ekstra pris på, og hvor alt er mulig! (Og så er det faktisk ganske digg å unne seg litt luksus iblant.)

Luksus i hverdagen

Har du lyst til å bli medlem eller teste Barry’s?

Lag din profil her og bruk promocode Elle 2019 før 1.6 2019 og du kan booke deg inn på en gratis prøvetime.

Gladnyhet!

Alle som benytter denne koden vil motta et godt tilbud på Academy før sommeren klikk her!

Opprett profil her og book timen din nå!

Du kan også ta kontakt med ønsket studio via facebook så hjelper de deg.

Powered by Labrador CMS