Slik barberer du deg riktig

Foto: Estrid

Stor barberingsguide med ELLE x Estrid.

Publisert Sist oppdatert

I annonsesamarbeid med Estrid

Du har garantert fått med deg de vakre, veganske barberhøvlene fra det svenske merket Estrid som er best i test!

Barbering er et valg, akkurat slik det burde være. Så enten du foretrekker litt fluff i armhulen, en bikinilinje like glatt som en babysel, pleie dunhårene på overleppa eller rocke hårstubber på leggene i ny og ne - slik barberer du deg riktig!

Klar. Ferdig. Shave.

The Starter Kit koster kun 95 kroner og da får du med Estrid-høvel, to barberblader og et matchende dusjoppheng. Velg mellom de søte pastellfargene blush, cloud, space, peach eller lemonade.

Månedlig, annenhver - eller kanskje hver tredje måned? Det er opp til deg hvor ofte du ønsker å motta nye barberblader. Estrid leverer dem på døra (gratis frakt, selvsagt.)

Din kropp, ditt hår, din kontroll! Avslutt abonnementet når som helst - helt uten bindingstid!

Shaving Guide

Vent til huden er mykgjort! Dampen og det varme vannet vil mykgjøre hårene og åpne porene - noe som vil gi deg en mer varsom barbering.

Hvor og hvordan du barberer deg, er helt individuelt. Mange synes barberhøvelen er nok, men vi kan også anbefale å teste ut Estrid Shave Cream.

Kremen kan brukes over hele kroppen for en supermyk barberingsopplevelse. Den er perfekt for bikinilinjen også - men som alltid, vær forsiktig med kremer rundt ditt aller mest intime område.

Psst: Husk å skylle av høvelen etter bruk!

Barber deg om kvelden! Akkurat som at du eksfolierer ansiktet ditt om kvelden for å la huden komme seg, vil barbering på kvelden gi huden god tid til å helbrede seg.

Barber deg i riktig retning! Du burde barbere deg i den retningen som håret vokser. Barberingen reduserer risikoen for inngrodde hår, sår og kutt.

Unngå for varmt vann! For varmt vann stripper huden for fuktighet. Dette kan virke irriterende på porer og danne nupper og ubehag etter barbering.

Lufttørk! Ikke gni deg tørr med håndkle. Man bør unngå å gnukke og gni på sår og nybarbert hud. Klapp deg tørr og lufttørk før du hopper inn i en myk badekåpe.

Smør deg! Du må for all del ikke glemme å smøre deg. Når vi barberer huden, fjerner vi ikke bare hår, men også lagene med naturlige oljer og fettstoffer som skal finnes naturlig på huden.

Estrid sin body lotion kan brukes etter barbering, eller bare når som helst for en silkemyk hud! Huden din kommer til å bli babymyk og dufte herlig, men viktigst av alt - lykkelig!

Les mer om Estrid her!

Powered by Labrador CMS