Fem fine: Luksus-flats

Jeg vet ikke hva jeg drømmer om mest – Hverdagen på kontoret, eller nye sorte flats? Kanskje en kombinasjon?

Publisert Sist oppdatert

Sorte flats: Det er bare å begynne å spare. Et par pene, sorte flats vil være noe av det mest takknemlige du noen gang har hatt i garderoben.

Jeg elsker konseptet med innesko. Kanskje fordi jeg misliker både sokker og vinter, og trives best i noe annet enn tunge vintersko når jeg først er innendørs. Dessuten liker jeg å ha ulike sko til hvert sitt bruk. Jeg liker også regnstøvler, joggesko, tøfler og annet skotøy med en veldig spesifikk funksjon. Du gjettet riktig – sko er min akilles.

Det er nærmest som en tvangstanke for meg at et antrekk kan bli litt ødelagt med feil sko, sånn sett er jeg veldig lite scandi-cool. Tro du meg, jeg er også svak for et par digge tights og en oversized collegegenser, men når jeg først har på skjørt eller kjole (Hallo mennesket jeg var før Covid-19) liker jeg å ha pene sko til. Den samme tvangstanken rammer også sokker, (som jeg allerede har etablert at jeg misliker) men det kan vi ta en helt annen gang.

Dessuten elsker jeg å gå til jobben, og når jeg går, må jeg ha på joggesko. Så derfor blir det mye joggesko på meg. Men så fort jeg kommer på kontoret skifter jeg gjerne sko. Det er et fint rituale over det å ta på seg et par pene sko når man kommer på jobb. Man føler seg mer kledd, og litt mer hjemme. Som at "her skal jeg bli en stund". Den følelsen liker jeg.

I anledning hjemmekontor-tristesse og kontor-nostalgi har jeg derfor samlet en liste med fem fine sorte (luksus) flats som jeg drømmer om å bruke på kontoret.

Fem fine sorte (luksus) flats:

Jeg elsker tåen på disse fra Khaite! De ser virkelig ut som ekte ballerinasko.

Ballerina flats fra Khaite, 6399,- (annonse)

Disse fra Gucci gir meg gode maritime, 80-talls vibber, og jeg elsker det! Og apropos Gucci – flere andre som gleder seg til denne filmen?

Spisse flats fra Gucci, 6900,-

Disse trenger vel ingen introduksjon? Den ultimate klassikeren! Mange drømmer om disse med høy hæl, men de er minst like fine (og mer anvendelige) i flat versjon.

Flats med stor spenne fra Manolo Blahnik, 9300,-

Chanel, Chanel... Hvorfor er du alltid så perfekt? Dette er liksom luksus-varianten av en typisk bestemor på Mallorca-sko – men hvorfor fungerer det SÅ BRA? Og hvorfor får jeg minst like lyst til å dra til Mallorca som på kontoret akkurat nå?

Flettede loafers fra Chanel, pris på forespørsel

Det er tre ting jeg er svak for når det kommer til tekstil: jacquard, klær i sølv (dette inkluderer i aller høyeste grad også paljetter) og bouclé. Vi snakker klassisk med en tvist, og disse vil være som kirsebæret på isen i en minimalistisk garderobe. Jeg er ingen minimalist, men disse står definitivt på min ønskeliste.

Boucle-flats fra Bottega Veneta, 5800,-

Powered by Labrador CMS