De fineste vårskoene

Foto: @polliani, @pernilleteisbaek og Produsentene
Foto: @polliani, @pernilleteisbaek og Produsentene

Dette er skoene vi ønsker oss denne våren!

Publisert Sist oppdatert

Endelig tid for vårsko!

Solen skinner utenfor vinduene til ELLE-redaksjonen. Ute har folk allerede funnet frem vårjakkene og vinterskoene er for lengst lagt på hylla. Men hvilke vårsko er trendy denne sesongen og hvilke bør du investere i?

Her har vi samlet noen av våre favoritter akkurat nå. Utvalget av sko er uendelig stort, men prøv å vær litt vågal og gå for et par statement-sko som gjør litt ut av seg, de er det nemlig mange av i vår og dessuten trenger vi alle et friskt pust i garderobene våre etter den lange og kalde vinteren som endelig er over.

Denne sesongen er det både spisse og runde sko som gjelder. Være seg flate ballerinasko, pumps eller mokkasiner. Og med eller uten åpen hæl.

Gull og hvitt er også i vinden som aldri før, og det gjelder å ha sko som gjør mye ut av seg og som setter prikken over i-en på ethvert antrekk. Tenk mønster som slangeskinn og leopard, materialer som silke, skinn og bouclé-stoff (Balenciaga), og fiskegarn (som hos Celiné).

ELLEs favoritter: Vårsko

Ballerinasko fra ATP Atelier, kr 2000. Pumps fra Balenciaga via Net-a-Porter, ca pris kr 9600. Spisse loafers fra H&M, kr 799.

Ankelstøvletter fra Zara, kr 899. Mokkasiner fra Gucci, kr 6650. Pumps fra Celine.

Boots fra Anine Bing, ca pris kr 3500. Ballerinasko fra Acne Studios, kr 3495. Sneakers fra Mango, kr 499.

Øverst på ønskelisten vår står de spisse, svarte skoene fra H&M Conscious Exclusive Collection og de hvite bootsene fra Anine Bing.

I vår er det trendy å style skoene med kule sokker og strømper og hvis det er litt for kaldt for bare legger kan du gå for en strømpebukse med mønster eller en kul farge. Hvis du likte best sneakersene fra Mango må du sjekke ut vårens it-sneakers her, eller se flere kule varianter av joggeskoene her.

Mer vårmote på ELLE.no:

Fem perfekte dongerijakker

Kjolene som sier ja

Powered by Labrador CMS