Trend: Baggy jeans

Dette er jeansen vi ønsker oss nå!

Publisert Sist oppdatert

Vi har lenge sett en voksende tendens til at buksene begynner å bli større og større – altså, baggy jeans. Kanskje er det et kombiresultat av hjemmekontor, optimalisering av personlig komfort og at 90-tallet er tilbake for fullt?

Ikke vet vi, men det vi vet er at om du kjøper deg nye bukser, gå gjerne for en som er litt romsligere enn dine vanlige skinny jeans.

Cargobuksen, og den ekstra store dressbuksen er også i vinden om dagen! Motehus som Valentino viste en look for deres SS22-kolleksjon der en modell hadde jeansen langt nede på hoftene – noen få centimeter fra å faktisk sagge de.

Supermodeller, motepersonligheter og kjendiser har alle lagt sin elsk på den ekstra store, kule, baggy jeansen. Og har ikke din favoritt-motepersonlighet ennå gjort det, så er det nok kun noen likes unna da denne jeanstrenden herjer i motebildet akkurat nå.

Så hvordan skal man innføre den baggy jeansen i garderoben – typ, 25 år senere, og kunne bruke den uten å se ut som om man skal på en ungdomskolereunion?

Vel, få noen tips fra Kim Kardashian og style den med en trang og sexy body litt TLC-vibes, eller gjør som den svenske supermodellen Elsa Hosk og style den store jeansen med en klassisk 90-talls-look. Hvit t-skjorte, genser, svart skinnkåpe og bøttehatt.

Den danske motepersonligheten Emili Sindlev styler sine baggy jeans med statement kåpe og høye hæler, og med en cropped lyseblå sauseksinnsjakke med magekort topp under.

Man kan enten gå for en 90-talls-look eller en 2000-talls spinn – vi elsker at denne jeansen kan styles på flere måter og gir en deilig, fresh update til garderoben.

Foto: Kim Kardashian

Foto: Elsa Hosk

Foto: Emili Sindlev

Foto: Pernille Tesibaek

Foto: Emili Sindlev

Shopping – baggy jeans:

Svarte baggy jeans fra Other Stories, kr 790 (annonse).

Svarte jeans med hulldetaljer fra Zara, kr 449.

Jeans fra Weekday, kr 600 (annonse).

Jeans med vide ben fra Zara, kr 449.

Superkule baggy jeans med lommer og belte fra Rohe/ Yme Universe, kr 1819.

90s Baggy jeans i lys vask fra H&M, kr 299 (annonse).

Baggy jeans med malingflekker fra Weekday, kr 600 (annonse).

Baggy jeans med ekstra vide ben fra Frame, kr 4200.

For tips til den perfekte basegarderoben klikk her.

Powered by Labrador CMS