Se de første bildene av Meghan og Harrys sønn

Foto: Getty Images

Og dette skal han hete...

Publisert Sist oppdatert

Tidlig mandag morgen ønsket hertugen og hertuginnen av Sussex sitt første barn velkommen.

Den lille kongelige babyen veide 3260 gram da han ble født og en hel verden har ventet på å få et glimt av den lille. Nå viser de stolte nybakte foreldrene endelig frem babyen sin for første gang.

I ettermiddag ble det kjent at den lille gutten skal hete Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Se de første bildene av den lille hertugbabyen

Klokken 05.26 den 6. mai ble prins Harry og Meghan Markle foreldre for første gang.

Da Harry møtte pressen ni timer etter fødselen var han tydelig stolt over sin kone og alle kvinner som går igjennom en fødsel.

Nå har de nybakte foreldrene publisert de første bildene av det lille barnet og foreldrene ser så lykkelig ut.

Et historisk bilde:

https://www.instagram.com/p/BxNP4OBB6ef/

Dette bildet av dronning Elisabeth, prins Philip, Doria Ragland, Meghan Markle, prins Harry og lille Archie Harrison sammen kommer til å gå inn i historiebøkene.

Derfor er prins Harry og Meghan Markles sønn unik i den britiske kongefamilien

Prins Harry og Meghan Markles sønn er på syvende plass til å arve den britiske tronen, og det er derfor ikke veldig sannsynlig at han kommer til å bli hverken prins eller konge.

Derimot blir det seneste tilskuddet til den britiske kongefamilien unik. Prins Harry og Meghan Markles sønn har nemlig dobbelt statsborgerskap. Det er fordi Meghan Markle fremdeles er amerikansk statsborger, og barnet arver automatisk både mammaen og pappaens statsborgerskap.

Meghan er på vei til å bli britisk statsborger, men prosessen tar mange år. Dessuten er det ikke sikkert at sønnen eller Meghan velger å frasi seg sitt amerikanske statsborgerskap, men heller bestemmer seg for å ha dobbelt.
Powered by Labrador CMS