Snakker ut om barn nummer fire

Kim Kardashian og Kanye West om å få et barn til.

Publisert Sist oppdatert

Kim Kardashian ble nylig spurt i et intervju på amerikansk TV om hun og Kanye planlegger å ha et fjerde barn sammen via surrogatmor. Og hun avkrefter ikke ryktene om baby nummer fire.

Les også: Ny utroskandale ryster Kardashian-familien

"Jeg leste et sted at jeg visstnok ønsker å få et barn til, men ingenting av det er sant. Jeg har vært veldig åpen om det og snakket om det på showet. Vi starter å filme sesong 16 av Keeping Up With The Kardashians neste uke, så hvis jeg tenker mer på det og det kommer til å skje, kommer dere defintivt til å se det på showet. Men akkurat nå er svaret nei".

Eldstedatter North West er alltid like kult antrukket. Foto: @kimkardashian

Kan vi med andre ord tolke det dit hend at Kanye og Kim ikke planlegger barn nummer fire akkurat nå, men at det kan skje i fremtiden? En ting er i hvert fall sikkert, og det er at nyheten kommer på TV først. Er det noe den familien gjør som de ikke tjener penger på?

Barna Chicago og Saint. Foto: @kimkardashian

Fra før av har paret datteren North på fire år, sønnen Saint på to år og Chicago på syv måneder. De to største barna fødte Kim naturlig, mens Chicago ble født via en surrogatmor, noe som har skapt stor debatt i mediene. Kim Kardashian skal visstnok ikke være i stand til å føde flere barn naturlig, så dersom det blir en fjerdemann, må Kim og Kanye på jakt etter en ny surrogatmor.

Lyst på ELLE og en gave? Se her!

Powered by Labrador CMS