by TiMo designer din drømmebrudekjole

På årets TV-aksjon auksjoneres det bort en rekke motekupp til inntekt for Kirkens bymisjon.

Publisert Sist oppdatert

Nå på søndag er det årets TV-aksjon og i år går pengene til Kirkens bymisjon.

Det auksjoneres bort mange kule ting til inntekt for TV-aksjonen, og flere av tingene som auksjoneres bort er noen skikkelige motekupp. Blant annet kan du by på en drømmedag hos Holzweiler, en spesialdesignet brudekjole fra byTiMo, en Disney-inspirert Askepott-kjole designet av Cathrine Hammel og flere andre prinsessekjoler av norske designere og Anne Lindmos sko.

I fjor hang, blant andre, disse lekre prinsessekjolene, designet av Eva Emanuelsen, Elisabeth Stray Pedersen og Cathrine Hammel i julevinduene hos Steen & Strøm. Nå kan disse, og kjoler av FWSS, Veronica B. Vallenes, by TiMo og Fam Irvoll, bli dine.

Drømmer du om å gifte deg i norsk design? Du kan by på en spesialdesignet brudekjole av byTiMo. Kjolen på bildet er en eksempel brudekjole av ByTiMo. Kjolen du kan kjøpe på auksjonen blir spesiallaget, unik og personlig tilpasset – veldig eksklusivt, med andre ord.

Her kan du se alt som auksjoneres bort!

TV-aksjonen 2018

Årets TV-auksjon går til Kirkens bymisjons arbeid for å skape et mer inkluderende og varmere samfunn.

Norge er et samfunn der forskjellene øker. Forskjeller som ikke først og fremst handler om etnisitet eller religion, hvor du kommer fra eller hvem du er. Men om du er innenfor eller utenfor, står det på aksjonens hjemmeside. Det er mange måter å være utenfor på. Fra å mangle en seng å sove i, til å være utenfor arbeidsliv eller sosiale fellesskap. Dette rammer ikke bare enkeltpersoner, men gir ringvirkninger for hele befolkningen. Med TV-aksjonen NRK 2018 kan Kirkens Bymisjon skape møter som endrer liv. Ved å åpne dører og legge til rette for at flere møtes, skal vi vise hvorfor årets TV-aksjon er viktigere enn aldri før. Vi skal tilby mennesker som opplever å stå utenfor, et nytt fellesskap, en seng eller en samtale og slik bidra til at flere får muligheten til å oppnå egne mål og drømmer. Husk at du også kan bli bøssebærer!

Psst! Kom på ELLE-live!

Powered by Labrador CMS