Månedshoroskop: November 2021

Foto: Imaxtree

Hvordan blir årets nest siste måned? Finn det ut i horoskopet for november.

Publisert Sist oppdatert

Månedshoroskop november 2021: Er du klar for årets nest siste måned?

Endelig får vi en november med julebord og planer.

Vi er klare for å finne fram glitter og paljetter, og gleder oss til festsesongen.

Nå er det to måneder igjen å innfri årshoroskopet på. Har du sjekket hvordan du ligger an?

Er du den som starter tidlig med julegavene? Eller burde du kanskje bli det?

Har du et spennende jobbytte i vente på tampen av 2021, eller skjer det noe drastisk på kjærlighetsfronten?

Svaret får du kanskje i ELLEs store månedshoroskop november 2021.

Sjekk horoskopet ditt hver dag på ELLE.no!

Månedshoroskop november 2021

Skorpionen

Skorpionene er et av de mest egenrådige og pasjonerte tegnene i hele zodiaken. En skorpion vet som oftest hva hen vil, og du følger oftere enn andre hjertet ditt og går for det du brenner for.Noen ganger kan Skorpionen oppleves som litt vel energisk. Det er ikke alltid du ser dine egne begrensninger, og når du kommer til kort har du det med å skylde på ytre omstendigheter. Hvis Skorpionen krydrer sitt ganske så store ego med en real porsjon selvinnsikt, kan hen bli helt ustoppelig. Tegnet har en sterk karisma, en stor porsjon sjarm og en potent dose sunn fornuft. Disse fortrinnene kan brukes til å smi egen framgang. Månedens råd: Til tross for høstmørket skal du nyte denne måneden.

Væren 21. mars – 20. april

November blir en pussig måned. På mange vis går livet som vanlig, og det er et evig jag for å få alle bitene i puslespillet på plass. Men på et annet vis er livet nå helt annerledes enn før pandemien. Det er ikke lenger en selvfølge å kunne møtes i store grupper eller å stresse seg i hjel for å rekke over alt. De siste årene har du begynt å verdsette et roligere tempo, og du velger bevisst bort flere aktiviteter.

Tyren 21. april – 21. mai

Vanligvis er du ikke spesielt glad i november, som er så lang, kald og blottet for ekstra fridager. I år ser det litt annerledes ut – fordi noe har forandret seg i hverdagen din. Det gjør at du nå har mer tid til deg selv og din personlige utvikling. I løpet av måneden tar du igjen opp en kreativ hobby, og både fantasien og livsgleden blomstrer. Denne måneden møter du til og med en person som kan komme til å forandre livet ditt.

Tvillingene 22. mai – 21. juni

November blir roligere enn oktober. Selv om etterdønningene fra den forrige periodens tumulter fortsatt merkes i tegnet ditt, har du sakte, men sikkert begynt å finne tilbake til hverdagens rutiner igjen. Det blir nå, i alt det kaoset du omgir deg med, viktigere å holde fast ved det velkjente. Du unngår nye kontakter, og dyrker isteden relasjonene med dine nærmeste. For deg dreier november seg om nærheten til familien og en trygg hverdag.

Krepsen 22. juni – 22. juli

Denne måneden er det noe som forandres i livet ditt. Først er det knapt merkbart, men det eskalerer utover i perioden. Det føles litt som om du mister den kontrollen du har bygget opp denne høsten. Det blir umulig å holde fast ved de nøye innarbeidede rutinene dine når timeplanen og arbeidsoppgavene forandrer seg. Ditt sosiale liv blomstrer og krever mer tid enn du egentlig kan avse. Her må du virkelig prioritere.

Løven 23. juli – 23. august

Du går nå inn i sluttfasen av noe som du påbegynte for et par år siden. Du merker at det er en forandring på gang, men du orker ikke helt å takle den nå. Dette er en ganske rolig periode på hjemmebane, men på jobben hoper det seg opp, og du føler at du ikke rekker over det hele. Svelg stoltheten, og fortell sjefen din hvordan det ligger an før det er for sent å gjøre noe med situasjonen. Slutten av perioden fører med seg penger.

Jomfruen 24. august – 23. september

Denne måneden begynner du å omprioritere i livet ditt. Det som var så viktig på begynnelsen av høsten, føles ikke like vesentlig i dag. Du har innsett at visse drømmer må ofres for helsas skyld. Den siste tiden har du tatt på deg for mye jobb, men nå må det bli slutt på det. Nå er det dine egne behov som skal prioriteres. Slutten av perioden byr på flere lyse stunder og mye latter.

Vekten 24. september – 23. oktober

I løpet av denne perioden kapsler du deg inn i en slags kokong. Du omgås kun din nærmeste krets, og du deltar på lite utenfor jobben. Nå bygges energien med mye hvile, trening og sunn mat. Høsten har vært fin og omveltende, men nå trenger du å finne tilbake til systemer og struktur. En god og uventet nyhet lyser opp i høstmørket, og igjen begynner du å dagdrømme om framtiden.

Skorpionen 24. oktober – 22. november

For Skorpionen kan november være den verste måneden i året. Kombinasjonen av mørke og kulde pleier å være nok til at du blir deprimert, men i år er det annerledes. Plutselig synes du at disse dagene er inspirerende og morsomme. Du finner nye fritidsinteresser som du kan holde på med innendørs, og du møter flere interessante mennesker som beriker hverdagen din. I det hele tatt kan dette bli en av de beste og mest utviklende månedene dette året. En sjef blir oppmerksom på innsatsen din. Det fører til både mye ros og en mulighet til å få prøve seg på nye og litt mer utfordrende arbeidsoppgaver.

Skytten 23. november – 21. desember

Du er igjen i ferd med å finne tilbake til din vanlige sosiale og sjarmerende personlighet. Hverdagen og jobben tar du litt lettere på, og isteden legger du mer energi ned i privatlivet. Dette blir en god måned på hjemmebane, men på jobben kan du – siden du ikke tar mer ansvar – risikere å havne i en konflikt. Det er spesielt én kollega som oppfatter deg som lat og manipulerende. Du må bare innse at du ikke kan være venn med alle. .

Steinbukken 22. desember – 20. januar

Denne måneden blir mange ting satt på spissen, og endelig får du muligheten til å vise hvor verdifull du er. Mye denne perioden handler om å få belønning for alt det harde arbeidet du har lagt ned hele året. Hvis du ikke har lyktes med å fokusere på målene dine i år, er sjansen stor for at du i stedet for å ha suksess må stå over enkelte ting i påvente av at du beviser hvor flink du er. Men med din sjarm og humor har du iallfall store framganger i privatlivet.

Vannmannen 21. januar – 19. februar

Månedshoroskop november 2021: Du har satt nye mål for deg selv, men også for en person som du støtter. Vedkommende har framgang, men for deg innebærer det mange sene kvelder og en hel del slit. Heldigvis kan du kunsten å oppmuntre og støtte dem rundt deg – samtidig som du driver dem framover. Dette blir en spennende måte på flere vis. På jobben venter også en del utfordringer, og du vil komme langt med å ha en fleksibel instilling til forandringene.

Fiskene 20. februar – 20. mars

November blir kanskje ikke den beste måneden for deg, men den blir helt klart en av dine mest produktive. Du driver deg selv hardt på jobben, men det innebærer også at du er veldig sliten på kveldene – og du har sjelden energi til å møte venner. Prøv å klemme inn en eller annen form for trening i de travle dagene. Beveger du på deg, frigjøres det endorfiner – og det vil hjelpe deg med å bygge opp en tank med energi. Fra denne kan du hente ut reserver på tunge dager. Vi er inne i vannmannens tidsalder, se hva det betyr for deg her!

Powered by Labrador CMS