Månedens horoskop: November 2018

Slik blir november for deg og stjernetegnet ditt!

Publisert Sist oppdatert

Skorpionen Den sterke, karismatiske Skorpionen styres av den uforutsigbare planeten Pluto, så lunefull, sterk, dramatisk, spennende og sjalu er stikkordene for tegnet. Du er en person som vanligvis vet akkurat hva du vil, og du skyr ingen midler for å nå målene dine. Du er en jeger som mener at jakta på lykke, uansett om du jager kjærlighet eller framgang, er morsommere enn selve premien. Som person er du lidenskapelig, og du kaster deg impulsivt og hals over hode inn i forhold. Når det gjelder jobben, så må du, i høyere grad enn noe annet tegn i zodiaken, velge en jobb som stimulerer deg – ellers får du det vondt og vanskelig.

Se dagens horoskop på ELLE.no hver dag!

Væren 21/3 – 20/4

November er gjerne en dyster måned for folk flest, men i denne perioden ulmer du av liv og virkelyst. En ny pasjon har våknet i deg, og ved hjelp av energien fra Sola utvikles du og vokser denne måneden. Uansett om du er singel eller i et forhold, så trives du bedre med livet nå enn du har gjort på lenge. Slutten av perioden dreier seg om å satse på noe som du virkelig tror på.

​Tyren 21/4 – 21/5

En forandring som skjedde tidlig i høst, begynner endelig å gi resultater. På jobben er det mer harmonisk en noensinne, og nå fins det vilje og et ønske om å jobben mot felles mål. Dette styrker lagånden, og når det er tunge tak, finner dere sammen en måte å gå videre på. Du brenner virkelig for ideene dine, og for første gang på mange år føles det som om andre forstår og verdsetter det du gjør.

​Tvillingene 22/5 – 21/6

Akkurat nå går du fra klarhet til klarhet. Etter en fantastisk sommer har du fortsatt masse energi til å se framover – selv om dagene er i ferd med å bli mørkere. Du utvikler deg, og du føler at du vokser både privat og på jobben. Når det gjelder vennskap, har dette blitt mye viktigere for deg. Du omgir deg heller med noen få og ekte venner enn å ha en stor bekjentskapskrets. Slutten av perioden dreier seg mye om en reise.

​Krepsen 22/6 – 22/7

November blir krevende og slitsom, men også ispedd mye moro mellom slagene. Du har en fin gjeng med kollegaer og venner rundt deg, og så lenge du er sammen med og jobber på lag med dem, føler du at intet hinder er for stort til å overvinnes. En mindre konflikt med en sjef i midten av perioden får deg til å innse noe om deg selv og framtidsplanene dine. Når det gjelder kjærligheten, må du gi slipp på det gamle for å kunne gå videre.

​Løven 23/7 – 23/8

November blir en stimulerende måned. Du har det travelt, og du har minimalt med pauser til å kunne puste ut. Når det er som mest å gjøre, rammes du av en real vinterforkjølelse eller influensa. Dette bidrar til at du går glipp av en aktivitet som du har sett fram til. Her kommer livet ditt til et veiskille; du innser at du er nødt til å ta valg – det er ikke mulig å være med på alt. På jobben er det mange intriger, noe du ikke syns er spesielt gøy ...

​Jomfruen 24/8 – 23/9

I løpet av november tar du en viktig beslutning som har med framtiden din å gjøre. Det kan være et bytte av jobb, at du begynner å studere eller at du helt enkelt omskolerer deg. Uansett hva foranledningen er, så vil det gi deg en ny start. Private økonomiske beslutninger skal tas, og det blir også en del endringer å ta stilling til på jobben, så denne måneden får du bruk for den sterke, logiske siden din.

Vekten 24/9 – 23/10

Endelig roer livet seg litt ned, og igjen kommer du i takt med deg selv. På jobben er det mye å gjøre, men det meste går på rutine og dagene flyr. Akkurat nå drømmer du om å reise til varmen, og du planlegger en ferie – men pass på økonomien! Du er ikke akkurat en person som liker å spare, men du innser at du må sette opp et budsjett om du skal kunne gjennomføre drømmereiser din.

Skorpionen 24/10 – 22/11

November handler mest om familie og venner. Mye av livet ditt er bygget opp rundt et fåtall mennesker, og det blir vanskelig for deg når en av vennene dine bestemmer seg for å flytte. Selv om dere ikke ser hver andre så ofte, så føler du deg ikke klar for noen avskjed. Å følge faste rutiner er det som må til for at du skal føle deg bedre nå. Jorden har en stor påvirkning på tegnet ditt, og det er derfor du har behov for stabilitet. Når det gjelder kjærligheten, så flørter du mye – spesielt med en attraktiv kollega, men det kan virke som om dette ikke blir noe mer enn en flørt. Du er ikke klar for å slippe noen inn i livet ditt, men tross motstanden din blir denne personen veldig nær.

​Skytten 23/11 – 21/12

Akkurat nå tar du en dag av gangen. Du har veldig mye å gjøre på jobben, og du kjenner at kravene til deg øker. Krav har du aldri trivdes med, og derfor forsøker du å bare fokusere på her og nå. Du vet at det vil bli roligere i slutten av desember, og det er derfor du holder ut. Når det gjelder kjærligheten, så er du veldig sjalu akkurat nå – både i forbindelse med en du er tiltrukket av og på en venn som har noe du vil ha.

​Steinbukken 22/12 – 20/1

November blir en fin og utviklende måned. Nå har du nesten bestemt deg for i hvilken retning du skal gå karrieremessig. På jobben har du det stort sett morsomt, men innimellom er det slitsomt og stressende. Heldigvis er du omgitt av gode kollegaer, og dere støtter og hjelper hverandre når det trengs. Du har kjærlighet i livet ditt, og denne er like trygg og sterk som den var i forrige måned. Endelig har du innsett at det er godt for deg å bli elsket og å få elske.

​Vannmannen 21/1 – 19/2

Denne perioden får du et jobbtilbud. Dette er veldig fristende – ikke minst siden det kan spare deg mye tid, og tid er det du har minst av i livet ditt akkurat nå. Det kan dreie seg om kortere reisevei eller en organisasjon som er mer effektiv enn den du jobber i nå. Hvorvidt du tar imot tilbudet avhenger først og fremst av hvor trygt dette føles og om lønnen er riktig. Selv om dette innebærer å gå fra noe som er trygt til noe nytt og mer usikkert, vil det lønne seg på sikt.

Fiskene 20/2 – 20/3

November blir veldig lik oktober. Siden det er en stilling du vil har, har du mest fokus på jobben nå; du har tenkt å sørge for at du får den. Samarbeidet med kollegaen fra forrige periode fungerer bedre og bedre, og dere er blitt nære venner. Det kan faktisk til og med hende at det flyr noen gnister mellom dere, men dere begge vet at denne typen relasjon er litt tabu. Og det kan være nettopp dette som gjør relasjonen enda litt mer spennende.​

Mer horoskop:

Dette er stjernetegnene som passer best sammen!

Numerologi: Finn ditt tall!

Powered by Labrador CMS