Stemte horoskopet for oktober?

Sjekk om det stemte for deg og ditt stjernetegn!

Publisert Sist oppdatert

Månedshoroskop oktober 2020: Oktober er her og høsten begynner å melde seg for alvor.

Lufta er kaldere, kveldene mørkere og vi har tatt fram høstgarderoben med regntøy og støvler.

Men selv om de varmeste månedene i året er bak oss, er det mye fint å glede seg over om høsten, som myke strikkegensere, nye serier, boller og kakao og innekos.

Hvordan blir egentlig oktober for deg og ditt stjernetegn?

Svaret finner du i ELLEs månedshoroskop for oktober 2020.

Sjekk horoskopet ditt hver dag på ELLE.no!

MÅNEDSHOROSKOP OKTOBER 2020

Vekten

Vekten styres av kjærlighetsplaneten Venus, noe som gjør deg lett til sinns, sjarmerende og godt likt. Du omgir seg gjerne med mange venner, men du avskyr konflikter og pleier å snu kappen etter vinden når mennesker i din nærhet ikke kommer overens. En del personer tolker dette som at du ikke er lojal, men i selve verket dreier det seg om at du virkelig, virkelig ikke liker å velge side i konflikter. Som person er du romantisk, glad og sosial – noe som bidrar til at du har lett for å for å passe inn de fleste miljøer.

Månedens råd: Du går en lys tid i møte – så behold håpet når alt ser mørkt ut.

Væren 21. mars – 20. april

Oktober handler om å knyte nye vennskapsbånd. Den slags har du ikke gjort på lenge, men nå befinner du deg ganske ofte i situasjoner der du tvinges til å være sosial med mennesker du egentlig ikke kjenner. Du har humor og sjarm, så benytt deg av disse talentene for å etablere en gjeng rundt deg som du trives med. Det finnes en nygammel venn i periferien, og nå og da bruker dere hverandre som en støtte i alt det nye.

Tyren 21. april – 21. mai

Månedshoroskop oktober 2020: Oktober blir en utfordring, men det blir også en hyggelig og sosial måned. Du har begynt å passe bedre på deg selv, og nå merker du resultatene sakte, men sikkert. Siden du føler deg finere, friskere og gladere, utstråler du mer selvsikkerhet – og slik lokker du både nye og gamle venner til deg. I løpet av oktober føler du at du blir mer knytta til en av sjefene dine. Dere er egentlig ikke så like, men dere utfyller hverandre.

​Tvillingene 22. mai – 21. juni

I løpet av oktober fortsetter du den transformasjonen du begynte på i høst. Det har vært et pussig år så langt, og dette har forandret mye for deg – både i hverdagen og i ditt indre. Du prioriterer hva som er viktig annerledes. Det finnes en hel del sorg i tegnet ditt, og det er først nå du kjenner deg sterk nok til å kunne bearbeide følelsene dine. Du kommer til å gå ut av oktober som en mer komplett person.

​Krepsen 22. juni – 22. juli

Oktober flyr av gårde. Det er så mye, både privat og på jobben, og det gjør at du ikke rekker å fordype deg i tankene på det du har mistet. I det store bildet blir dette en fin måned, der du er produktiv og sosial. Det eneste negative er at du hele tiden feier dine dypeste følelser under teppet. Du er ikke helt klar for å håndtere dine indre demoner enda. Best trives du med den enkle, bekymringsløse personen som du er akkurat nå.

​Løven​ 23. juLi – 23. august

Selv om høsten er litt mer normal enn våren var, så føler du ikke at du helt har funnet tilbake til hverdagen igjen. Til tross for at du prøver å etablere fungerende rutiner, så er det noe som støtt nager deg og gjør deg rastløs. Det er som om du egentlig helst hadde villet vært et helt annet sted enn der du er akkurat nå. Dette året har du muligens ikke rørt på deg like mye som du pleier, og du savner nye impulser og miljøer.

Jomfruen 24. august – 23. september

Oktober handler mye om jobben din. Du har satt deg ganske ambisiøse mål denne måneden, og det vil ta både tid og mentalt fokus å nå dit du ønsker. Sjefene dine setter pris på ambisjonene, og det er spesielt én person som støtter og hjelper deg mer enn alle de andre til sammen. Dere to tilbringer mye tid sammen, og det er en sjanse/risiko for at du kommer til å utvikle sterke følelser for vedkommende.

​Vekten 24. september – 23. oktober

Begynnelsen av oktober preges av mye stress. Du utfordres både privat og på jobben. Det er mange konflikter rundt deg nå, og selv om de ikke berører deg direkte, blir du stressa av all den negative stemningen. For Vekten er det ekstra viktig med balanse og harmoni. Aggressive og irriterende mennesker er psykisk anstrengende for deg. I slutten av måneden snur det, og livet blir plutselig lettere og lysere. Du møter en person som fører med seg en ro inn i livet ditt, og som på sett og vis lærer deg å bygge murer rundt deg – slik at du ikke lenger lar omgivelsene påvirke deg like mye. Du går videre inn i en periode der du har det veldig bra.

​Skorpionen 24. oktober – 22. november

I løpet av oktober forandres et vennskap fra å være en perifer kontakt til å bli noe betydelig dypere. Du innser at dere har så mye felles å bygge på at dere gjør hverandre gode. Vanligvis er det vanskelig for deg å slippe nye personer inn i livet ditt, men i akkurat dette tilfellet går det veldig fort. Slutten av perioden kretser rundt en ganske stor utgift. Det kan være en langsiktig investering, men også en uforutsett utgift av det slemmere slaget.

Skytten ​ 23. november – 21. desember

Dette blir en interessant, men utfordrende måned både jobbmessig og på det private planet. Er du i et forhold, så stilles dere overfor en rekke prøvelser, og det kommer enten til å styrke forholdet eller få dere til å innse at dere ikke passer sammen. Som singel er det flere vennskap som settes på prøve. Du har forandret deg, men vennene dine er som før. Nå går det opp for deg hvor ulike dere er. Det er på tide å vurdere hvordan du vil gå videre i livet ditt.

​Steinbukken 22. desember – 20. januar

Månedshoroskop oktober 2020: Når det gjelder de private ambisjonene dine, vil oktober bli utfordrende. Du har satt deg høye mål, men du føler at du ikke er i stand til å nå dem. Det vil hjelpe om du fokuserer helt og fullt. I løpet av denne perioden vil du få mye hjelp og støtte fra vennene dine. Du bygger opp relasjoner som vil vare hele livet. I slutten av måneden settes du på din til nå tøffeste prøve, men du vil gå seirende ut.

​Vannmannen 21. januar – 19. februar

I oktober får du nye arbeidsoppgaver på jobben. Du innser at du er blitt en viktig brikke i det maskineriet som driver arbeidsplassen din. Du liker utfordringene, men du ser at jobben nå tar mer og mer av tiden din. Privat dreier mye seg om en venn eller slektnings satsing. Du hjelper til så mye du kan, både med råd og veiledning slik at vedkommende skal kunne nå målene sine. Når det gjelder økonomien, så ser det svært lyst ut denne høsten.

​Fiskene 20. februar – 20. mars

Oktober dreier seg om sterke følelser, drama, sorg og glede. Det blir en intens måned, og du lever som om hvert minutt var det siste. Det er lenge siden du sist var så til stede i nuet. Men intensiteten i livet har en negativ bivirkning. Du får sjelden ro til å kjenne på følelsene dine eller tid til å tenke over om de beslutningene du tar akkurat nå er riktige eller gale i det lange løp. Prøv å finne litt tid for deg selv.

Sjekk om månedshoroskopet for september stemte her!

Powered by Labrador CMS