Årshoroskop for vekten 2021

Marte Fredrikke 
Skarstein

Slik blir 2021 for vekten...

Publisert Sist oppdatert

Horoskop 2021 vekten: Klar for et nytt år?

ÅRSHOROSKOP 2021: VEKTEN

2021 vil bli et av de beste årene dine på veldig lenge. Ikke bare blir det atskillig bedre enn fjoråret – her skal det jo ikke mye til – men dette året blir virkelig ekstremt bra. Hvorfor det? Jo, fordi din egen planet Venus beveger seg raskt og fritt nesten hele året. Planeten gir gass gjennom kjærlighetsspekteret i kartet ditt tidlig på året, iler oppover og over suksess-sektoren midt på året for så å passere gjennom ditt eget tegn i august – på veien til å fullføre hele himmelkretsen. Kun ved årets slutt senker hun farten. Og mens Venus beveger seg, gjør du det samme; lett og grasiøst – nesten uten å berøre bakken, og iallfall uten å sette deg fast i noe som helst. Å få muligheten til å danse seg gjennom livet er ideelt for Vekten, og nå er det lenge siden du har fått sjansen til å gjøre nettopp det. Men i år får du danse. Og for å gjøre dette året enda mer spesielt, har du Jupiter i den mest uttrykksfulle og hyggelige sektoren av kartet, og her kan han virkelig hjelpe deg til suksess – uansett hva du foretar deg. Moro blir det også. Bortsett fra et par uker i løpet av sommeren, vil han være til stede hele året. ELLE er stolte av å ha et av Norges største og beste horoskop! Det betyr at uansett når du har behov for litt ekstra for å styrke selvtilliten eller å vende lykken din vei, vil Jupiter gi deg det du trenger.
Sørg for at din berømte Vektevne til å se begge sider i en hvilken som helst argumenta- sjon ikke holder deg tilbake. Sannheten er at du ikke bare kan leve i øyeblikket; du er også nødt til å tenke langsiktig. Men dette året er så spesielt at alt du foretar deg nå vil legge grunnlaget for en bedre framtid, og her har du alt å vinne.
Kjærlighetslivet er bare godt – også i år. De evige elskende, Venus og Mars, står sammen midt på sommeren, og de årene dette skjer er det alltid en mulighet for en ny romanse. I år har de ikke plassert seg i jobbsektoren, men i ditt sosiale liv. Så den mest sannsynlige konsekvensen er den enkleste av alle romantiske scenarioer; der en som allerede er i omgangskretsen din inviterer deg på en date–også utvikler det seg videre derifra. Her er det ingen kompliserte trekantdramaer, ingen hemmelige forhold, kun to mennesker som nyter hverandres selskap. Forholdet vokser seg sterkere i september og oktober, og det liker du, men gjør for all del ikke noe for å kompromisse på den friheten og mobiliteten som gjør året så spesielt for deg. Å gjøre dette forholdet enda mer seriøst – om det er det du ønsker – kan vente til 2022.
Med Jupiter ved din side dette året vil det bli lett å klatre på karrierestigen. Som Vekt påtar du deg gjerne roller der du må følge bestemte re- gler, men i år er tiden for å være mer kreativ og nyskapende. Har du en gründer i magen og en idé du tenker du kan omsette til noe mer, ja, så gjør det. Blås liv i den, selg den inn og gjør den til en suksess. Det er dette Jupiter er her for! Årets første måne- der er de beste, og i juni og juli vil du få belønning for innsat- sen. Økonomisk vil du kunne se pilen peke stabilt oppover gjennom hele året. I november har den nådd taket. ELLEs store årshsoroskop for 2021.
Powered by Labrador CMS