Årshoroskop for skorpionen 2021

Marte Fredrikke 
Skarstein

Slik blir 2021 for skorpionen...

Publisert Sist oppdatert

Horoskop 2021 skorpionen: Klar for et nytt år?

ÅRSHOROSKOP 2021: SKORPIONEN

Det er veldig karakteristisk for Skorpionen å gjøre én ting når folk ser deg, og noe helt annet når de ikke gjør det. Selvfølgelig er det ikke noe uærlig ved det; det er helt enkelt bare sånn at noen deler av livet ditt er kun dine, og slik vil du ha det.

Kløfta mellom hva som er offentlig eller privat vil bli tydeligere og viktigere i 2021. Din herskerplanet Mars tilbringer så å si hele året over horisonten av kartet ditt, det vil si der folk ser deg. Vanligvis indikerer dette en tid for hardt arbeid – og suksess – der all jobben du har lagt inn over flere måneder endelig gir resultater og profitt. Om du ikke bare ønsker å være suksessfull, men også bli sett som suksessfull – og med en matchende livsstil – er det muligheter for dette når Mars er høyt oppe. Da ser det bra ut, og det føles veldig godt.
Utenfra ser det vakkert ut, og du har fortjent hver minste bit av det. Men et annet sted, nede i selve kjernen av diagrammet ditt, er nye og mektige påvirkere i full virksom- het. Nå og i de neste to årene har Saturn gitt seg til der, og planetens vekt, påvirkning og motivasjon er noe du forstår. Hans tilstedeværelse i denne sektoren av kartet ditt indikerer at du bygger en ny type grunnmur for din fjerne framtid. Du tenker mye på hvor du ønsker å være ikke bare i år, men i dette tiåret – og muligens tiåret etter også. Du tenker på hvor du har lyst til å bo, og da ikke bare i forhold til type hus eller leilighet, men også i hvilken by eller hvilket land. Mer enn noe vil du tenke på din innerste sirkel av venner og familie; de folka som er aller viktigst for deg. Alle disse må være med i betraktningen. Dette medfører en enorm forandring, og for å kunne iverksette denne og samtidig skape fantastiske suksesser i de mer synlige delene av livet ditt, krever det uhorvelige mengder med styrke. I år har du denne energien. ELLE er stolte av å ha et av Norges største og beste horoskop! Hvis du har allikevel føler at det er slitsomt, kan du være trygg på at Mars vil returnere i tegnet ditt i november og desember og fylle opp batteriet ditt. I år er det ingenting som kan stoppe deg!
Siden du har det så travelt på alle de andre frontene, kan nok kjærlighetslivet komme til å havne litt i bakevja i år. Hvis ditt eksisterende forhold allerede er prega av det som skjer for tiden, kan ting dere har gått og båret på komme til overflaten i februar og juni. På slutten av året innser du forholdets begrensninger, og det vil ikke være smart å sette dem på prøve. Men det vil også være gode øyeblikk, spesielt i mai og tidlig i oktober, der dere har det fint sammen og finner ny optimisme for framtiden. Single skorpioner kan bli dratt inn i et forhold på jobben, men ønsker du å bruke tid på det? Antagelig har du det for travelt og er mer interessert i helt andre ting. Med Mars så høyt oppe mesteparten av året, er det nesten garantert at du lykkes med karrieren. Til tross for at du har brukt så mye krefter på å nå målet, kan det hende du overrasker de rundt deg ved å ivre etter nye prosjekter. Det er så mye å ta tak i og så altfor lite tid! Dette årets eklipser vil gi deg de pengene du trenger til de store prosjektene du er involvert i. Tallene kan se alarmerende ut, men du har ingenting å frykte. ELLEs store årshsoroskop 2021.
Powered by Labrador CMS