ÅRSHOROSKOP FOR STEINBUKKEN 2022

Slik blir 2022 for steinbukken...

Publisert Sist oppdatert
Horoskop 2022 steinbukken: Hva vil dette året bringe?

ÅRSHOROSKOP 2022: STEINBUKK

Så rart det enn måtte høres ut, er det beste med dette året noe som ikke skjer. Uranus og din herskerplanet Saturn gjør også i år noen små justeringer – akkurat som de gjorde det tre ganger i 2021. Men denne gangen tar de ikke kontakt med hverandre, og de beveger seg stille og rolig bort til hver sin kant igjen. Saturn får en mulighet til å hvile og hente krefter, og det betyr at du ikke får en reprise på alt det stresset du gjennomgikk i fjor. Planetene beveger seg videre, og det samme kan du gjøre. Du kan få livet ditt tilbake på riktig spor og begynne å bevege deg framover. Muligens blir det noen få måneder på midten av året der det ser ut til at du står på stedet hvil, men dette er kun en del av Saturns årlige rytme og det vil justere seg i løpet av kort tid – som det alltid gjør. Du trenger overhodet ikke å bekymre deg, og iallfall ikke vende tilbake til slik det var tidligere.
Sammenligner man med fjoråret, kan det fra utsiden se ut til at livet ditt nå er roligere, men i dine personlige og emosjonelle forhold er det mye som skjer. De første par ukene er usedvanlig rolige og romantis- ke, og selv om det ikke vanligvis er noe du gjør, vil du denne gangen sette pris på det. Februar blir spesielt intens, og om du på dette tids- punktet ikke er i et forhold, er det svært sannsynlig at du er det i slutten av måneden. ELLE er stolte av å ha et av Norges største og beste horoskop! Dette årets eklipser vil gi ny energi til kjærlighetslivet ditt, føre nye folk til vennegjengen din og generelt øke den emosjonelle temperaturen. I år ser det ut til at himmellegemene har bestemt seg for å føre en del kjærlighet inn i livet ditt og hindre deg i å jobbe så hardt. Måneformørkelsen i kjærlighetssektoren av diagrammet ditt tidlig i november vil sette fokus på alt som har med følelser å gjøre, den slags som du ikke har tenkt så mye på de siste to årene, men også på din frykt for framtiden. Sistnevnte legger du bak deg når du og forholdet ditt utvikler seg på en uventa, men veldig fin måte. Aldri tidligere har du sett for deg at livet ditt kunne bli så bra, men det er det blitt – og du elsker det. Som så ofte når det inntreffer eklipser, vil muligheter som har vært der bli borte. Det du da sitter igjen med er kun ett valg, men dette valget er alltid det beste – og det gjør det veldig enkelt å ta en beslutning for framtiden. Til slutt, på tampen av året, vender Venus tilbake til tegnet ditt, og dette er en tydelig bekreftelse på at «happy endings» ikke bare skjer i bøker og på film, men også i det virkelige livet.
Dette er ikke året for store forandringer i karrieren, men du vil allikevel fortsette å jobbe hardt, og spesielt i siste halvdel av året. Det er ikke noe nytt du jobber med, men nok en gang den type arbeid som krever at du bretter opp ermene og står på. Dette pas- ser deg bra. Det blir en nyttig justering mellom energiske Mars og din egen planet Saturn, og denne vil vare i flere måneder. Økono- mien er preget av jevn vekst i denne perioden, men Saturn vil ge- nerelt sørge for at alt er under kontroll hele året. Ekstra gode tider blir det i mars og august.
ELLEs store årshoroskop for 2022.
Powered by Labrador CMS