ÅRSHOROSKOP FOR KREPSEN 2022

Slik blir 2022 for krepsen.

Publisert Sist oppdatert
Horoskop 2022 krepsen: Hva vil dette året bringe?

ÅRSHOROSKOP 2022: KREPSEN

Enkelte ganger kan livets regler endre seg uten forvarsel. Tidligere etablerte sannheter er i ferd med å smuldre opp, og ting som tidligere ble betrakta som veldig vågalt, har blitt helt normalt. Det er tenkelig at disse forandringene inntreffer hver gang Jupiter og Neptun er sammen, slik som de er det i år; begge to bringer med seg nye ideer og tenkemåter. I Krepsens diagram befinner de seg begge i den sektoren som har å gjøre med hva du tenker og tror, og hvordan du skal vokse deg klokere og mer ansvarlig over tid. Her handler det om en reise av den typen som fører deg til et fullstendig nytt sted og gir deg andre synspunkter enn du hadde før. Så dette året vil du lære å tenke nytt og annerledes, og la deg påvirke av nye ting, og sakte, men sikkert kvitte deg med gamle fordommer og akseptere den nye realiteten. På slutten av året kan summen av alt dette lede til et endelig brudd med fortiden, og bli starten på et helt nytt kapittel i livet ditt. Vit dette: Ingenting av dette blir tvunget på deg, det er ene og alene ditt eget valg.
På kjærlighetsfronten vil de første få ukene av året være fylt med dype følelser, men dog med en slags formell undertone – nærmest som et kostymedrama. Det ser ut til at du helt bevisst venter på at noe skal skje, og når det gjør det blir du skuffa over utfallet. Tidligere kunne det kanskje ha vært nok, tenker du, men ikke nå. Ditt syn på forhold og på hva du forventer av dem, har endra seg – og med dette årets eklipser, som direkte påvirker kjærlighetslivet ditt og hva du ønsker deg – nemlig glede framfor forpliktelser – blir du oppfordra av planetene til å være ærlig med deg selv i forhold til dine emosjonelle behov. Den første halvdelen av året vil kanskje ikke vise deg hva du vil ha, men du kommer definitivt til å oppdage hva du ikke ønsker. Dette er et godt utgangspunkt. Solformørkelsen i slutten av oktober og den påfølgende fullmånen, vil markere starten på et nytt og viktig forhold og føre til en svært uventa retningsendring for deg. ELLE er stolte av å ha et av Norges største og beste horoskop!
Hva gjelder karrieren, blir dette året før- ste delen av en veldig suksessrik periode som strekker seg helt inn i 2023. Det er ingen grunn til bekymring om dine første forsøk ikke lykkes; du har massevis av tid til å ta et steg tilbake og gjøre det som er nødvendig – for så å gjøre et andre forsøk der du er bedre forberedt senere på året. Bølgen av hendelser er definitivt til din fordel – siden planetene nå står linet opp for å tilby deg sine tjenester. Det betyr at du kan tillate deg å være mer eventyrlysten i valgene dine, heller enn å gå for de tryg- ge valgene som du pleier. Tenk på alle de tingene du aldri har gjort, men hadde elska å gjøre. En eklipse i slutten av april vil vise deg en vei videre, en vei du aldri tidligere har sett på som mulig. Tidligere har denne muligheten vært noe alle andre har gitt seg i kast med, bare ikke du. Nå ser det ut til at det er din tur–så har du lyst, har du lov. Alt ser fint ut med økonomien. Den beste perioden ser ut til å være i mars og august. Litt stramt blir det i april, men det er ingenting å bekymre seg for. ELLEs store årshoroskop for 2022.
Powered by Labrador CMS