Den perfekte planten for ditt stjernetegn

Foto: Instagram/@altforliving

Vi har funnet den planten som passer best for deg og ditt stjernetegn.

Publisert Sist oppdatert

Uansett om du har en grønn tommel eller om du regelmessig glemmer at du i det hele tatt eier planter – vi har den perfekte planten for deg.

Det vil utvilsomt bli triveligere å tilbringe tid innendørs med en pen plante i hus. Vi har funnet den planten som passer best for deg og ditt stjernetegn under!

Les også: Disse «feilene» gjør vi på date – ifølge stjernene.

Planten som passer best for ditt stjernetegn:

Tyren (20/4 - 20/5)

Det er ingen som er staere enn vår kjære tyr! De kan kanskje virke som mennesker som elsker å være late, men det betyr ikke at de er mindre interessert i utfordringer - som å holde liv i et fikentre. Gi dem en av plantene som krever mest, de vil absolutt møte utfordringen!

Tvillingene (21/5 - 20/6)

Stol på at tvillingene vil finne den aller beste romkameraten – beroligende, uavhengig og iøynefallende. De kan snakke i ett med venner på FaceTime, men vil også gjerne ha selskap hjemme. En samling av sukkulenter er perfekt i hjemmet da de renser luften og erstatter den giftige luften med en beroligende energi.

Krepsen (21/6 - 22/7)

Om det er et tegn som har dedikasjonen som trengs for å ta vare på et pachira tre (aka pengetreet) er det defintivt krepsen. Vi kommer ikke på noen bedre egnet til å ta skjemme bort denne planten ukentlig mens de også følger nøye med på det anbefalte vanninntaket. Krepsen ville gjort HVA SOM HELST for å optimalisere hjemmets feng shui. Hvem trenger vel en romkamerat?!

Løven (23/7 - 22/08)

Den mest fargerike planten til det mest «skinnend» tegnet! En bromelia er det perfekte valget for å pynte enda mer på løvens hjem. Denne morsomme planten krever lite og kunne ikke passet bedre til løven, som setter pris på skjønnhet, men som også trenger mye tid til seg selv.

Jomfruen (23/8 - 22/9)

Gi jomfruen en orkidé og følg med i det den blomstrer! Det er ikke mange tegn med mer utholdenhet enn jomfruen, så når det kommer til å vanne, gjødsle og omplante orkidéen er det ingen som passer bedre. De vil elske å gi denne kresne planten et fantastisk liv.

Vekten (23/09 - 22/10)

Selv om vekten ofte setter pris på livets enklere sider vil de heller ikke takke nei til litt luksus nå og da. De er kanskje ikke store tilhengere av forpliktelse, men de vil virkelig legge inn innsats for en plante som vil blomstre og rense luften. Møt fredsliljen, som i likhet med vekten kun trenger rett type kjærlighet for å blomstre.

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Å finne en plante som vil møte skorpionens forventinger er ikke bare bare. Draketreet er kanskje den eneste romkameraten vanntegnet ikke vil gå lei av. Det er den perfekte matchen på flere måter: i likhet med den åpne eieren vil planten gi beskjed når den har fått for mye vann ved å skifte farger.

Skytten (22/11 - 21/12)

Om du ikke kan få øye på skytten er det sannsynligvis fordi de er i skyene - bokstavelig talt. Tegnet setter frihet foran alt og ville aldri valgt en plante som krever mer kjærlighet enn deres andre halvdel. Tillandsia er en luftplante som ikke trenger jord og kunne ikke passet bedre for skytten.

Steinbukken (22/12 - 19/1)

Fortell meg at du er en steinbukk uten å fortelle meg at du er en steinbukk. Å, du har en bonsaifiken? Om det er et stjernetegn som kan takle alt denne planten krever uten problem, er det helt klart steinbukken. Det kreves både disiplin og ansvarlighet for å ta vare på denne tradisjonelle planten - trekk den kjære steinbukken setter høyt.

Vannmannen (20/1 - 18/2)

Å tenke utenfor boksen er en del av vannmannens DNA. Om man velger en plante for lufttegnet burde man fokusere på utradisjonelle alternativer som også renser luften og gjør det lettere å puste. Her anbefales for eksempel en pothos, som ofte vokser fort og uventet mens de også gir hjemmet en tropisk følelse.

Fiskene (19/2 - 20/3)

Aloe vera kunne ikke drømt om en bedre eier enn fiskene. Denne næringsrike og beroligende planten har medisinske egenskaper som vil gjøre vanntegnets hjem enda mer zen. I likhet med fiskene trives planten i lyse miljøer. La solen slippe inn!

Væren (21/3 - 19/4)

Om det er en ting Væren ikke kan si noe på er det at tålmodighet ikke er deres sterkeste side. Selv om de praktisk talt er perfekte på alle andre måter (kremt...), kan de ha en rimelig kort lunte når de må vente på noe som helst. Når det gjelder planter trenger de en selvstendig plante som ikke krever så mye oppmerksomhet. Hei, kaktus!

Denne saken er fra Elle Canada.

Powered by Labrador CMS