Dagens Horoskop: Torsdag 24. Desember

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3 - 19/4

I løpet av dagen får du muligheten til å vise et familiemedlem hvor mye denne personen betyr for deg. Du viser dette både gjennom å gi en gave, og ved å være der hele dagen. På kvelden bare kose og sovne til en god film.

Tyren 20/4 - 20/5

Julaften blir intensiv, men også veldig morsom. Dagen starter med at du har masse å gjøre, og mye som skal forberedes i siste liten. Dagen inneholder også litt reise, og masse kvalitetstid med familien. Kvelden handler om tradisjoner.

Tvillingene 21/5 - 20/6

Du vet ikke hvordan du skal si nei til en person som ikke har noe sted å være i julen. Samtidig som du ikke vil bryte anbefalingene om begrensninger på hvor mange du kan treffe akkurat nå. Dagen blir litt dramatisk og følsom, men også veldig varm og herlig.

Krepsen 21/6 - 22/7

Selv om du på papiret har alt du kan ønske deg denne julen, så er det likevel noen du savner. Det handler om en person som alltid finnes i dine tanker, og som bare betyr mer og mer, til tross for at dere sjelden sees. Det blir en merkelig, men fantastisk jul.

Løven 23/7 - 22/8

Du og familien har måttet tenke nytt denne julen. Dere forener nye og gamle tradisjoner, og du oppdager at det ikke er så dumt. Istedenfor å feire alle sammen på en gang, deler dere heller opp julen i små porsjoner over flere dager. Dette passer deg bra.

Jomfruen 23/8 - 22/9

Julen handler først og fremst om stemning, familie, masse mat og en del pakker. Det blir en koselig julefeiring, selv om dramatikken hviler under overflaten. Kanskje blir det ikke en ordentlig julefeiring uten litt drama og følelser?

Vekten 23/9 - 22/10

Denne julen prøver du å være med dem som står deg nærmest. Uansett om du feirer med venner eller familie så blir dere bare et fåtalls personer. Mye handler om deres relasjon i dag; om varme og takknemligheten for å ha hverandre.

Skorpionen 23/10 - 21/11

Det blir en herlig og fargerik jul å se frem mot. Uansett hvor nøye du planlegger dagen, blir den ikke helt som du hadde tenkt deg. Det er for mange sterke meninger innblandet til at dagen kan gå helt smertefritt. Men når roen senker seg mot kvelden kjenner du likevel at du er svært fornøyd med julen.

Skytten 22/11 - 21/12

Du savner muligheten til å kunne møte alle på en gang denne dagen, men du gjør ditt beste for å dele feiringen i mindre stasjoner slik at du får møtt flest mulig - selv om det kanskje bare blir en gløgg utendørs. Det blir en annerledes, men uforglemmelig jul.

Steinbukken 22/12 - 19/1

Du tar det med ro innledningsvis denne julen. For deg handler julaften om en god frokost, å kunne ordne seg i ro og fred, og deretter møte familien og gjennomføre et nøye planlagt, tradisjonspreget skjema. Du vil ikke ha det på noen annen måte, og det slipper du også.

Vannmannen 20/1 - 18/2

Du nyter julen, maten, familie og slekt. Selv om du ikke kan være med alle, gjør du ditt beste for å ønske alle en god jul. For deg er julaften den dagen i året hvor du virkelig kan tilbringe kvalitetstid med dine kjære.

Fiskene 12/2 - 20/3

Du har vanskeligheter med å godta at et kapittel i livet snart er over, og at et annet begynner. Denne julen blir det åpenbart at ting ikke er som de pleier, og det er både godt og vondt på samme tid.

Powered by Labrador CMS