Dagens Horoskop: Onsdag 23. Desember

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3 - 19/4

I dag kan du slappe helt av, og det trenger du. For å kunne nyte julen til det fulle, trenger du å roe tempo helt ned. Ditt stjernetegn har såpass mye energi, at lange middager med for mye mat, og venting ikke resonnerer så godt med deg, dersom du ikke er mentalt innstilt på det.

Tyren 20/4 - 20/5

Du har en del ting du vil rekke i dag, men du gjør ditt beste for å bevare roen gjennom å ta mange pauser. Dagen før julaften er hellig for deg. Det blir en kickstart på julen. Kvelden handler om familien, å sitte lenge oppe, og være sammen.

Tvillingene 21/5 - 20/6

Du er litt småirritert i dag, og det har med Mars i kombinasjon med Uranus å gjøre. Vanligvis pleier denne kombinasjonen å holde seg en liten stund, men denne gang ser det ut som det bare såvidt berører ditt tegn, og påvirker deg mest på overflaten. I løpet av dagen får du muligheten til å gjøre noe du har lengtet etter.

Krepsen 21/6 - 22/7

For deg handler dagen om å finne roen. Uansett om du har fri eller jobber, så vil du få muligheten til å ta det med ro, og komme i den rette julestemningen. Selv om du elsker julen kan den også være ganske så anstrengende.

Løven 23/7 - 22/8

I løpet av dagen prøver du å forstå flere kompliserte aspekter av ditt liv. Du har innsett at følelsene dine ikke er så enkle og tydelige som du trodde. Du har nylig møtt en gammel kjærlighet, og det har vekket en storm av begravede følelser. Nå sliter du med å gi slipp.

Jomfruen 23/8 - 22/9

Denne dagen handler om juleaktiviteter på høyt nivå. I dag er dagen for å vaske sengetøy, dekke bord, bake og rydde. Det blir en intensiv dag. Dersom du jobber, blir kvelden også intensiv fordi du ønsker å komme i mål med alt før jul. Kvelden byr også på et fint kompliment.

Vekten 23/9 - 22/10

Du ønsker å være litt for deg selv i dag, og få litt fred med egne tanker. Mye handler om at du kjenner på et tap eller savn, og har behov for å bearbeide dette. Kvelden handler om familie, og å skape den rette julestemningen.

Skorpionen 23/10 - 21/11

Du har bestemt deg for at du, som vanlig, skal gå imot tradisjonene og gjøre som du selv vil. For deg er det viktig å finne en balanse mellom det gamle og det nye. Du liker visse ting med den tradisjonelle julen, men det er også en del du synes er utdatert, og som trenger en oppdatering. I dag legger du siste hånd på verket: julen 2020.

Skytten 22/11 - 21/12

Du er litt sliten i dag, og har et behov for å hente deg inn. Julen kommer ikke til å bli en koselig tid, dersom du rusher inn i den på høygir. Kanskje du skal droppe å lage noe av maten, eller kjøpe færre julegaver? Det viktigste er at du er med dem du elsker, er uthvilt og i godt humør.

Steinbukken 22/19 - 19/1

Det blir en fysisk intensiv dag. Du kjører på for å få i gang pulsen, og gi deg selv litt ekstra energi i forkant av både mye mat og late dager som nå venter. Deg blir en herlig dag, og en kveld for hygge. Legg inn noen små overraskelser på toppen, så blir dagen perfekt!

Vannmannen 20/1 - 18/2

Du prøver å rekke så mye som mulig i løpet av dagen, i et ønske om å nyte mer av kvelden. Det blir en innholdsrik, men fortsatt koselig lille julaften før dere alle samles for å ringe julen inn.

Fiskene 19/2 - 20/3

Du kvier deg for å si det som det er, i frykt for å såre en viss person. Det har vært mange utfordringer i ditt liv den siste tiden, og nå vil du egentlig bare sette en strek og begynne på nytt. Kvelden handler om venner.

Powered by Labrador CMS