Dagens Horoskop: Mandag 21. Desember

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3 - 19/4

I dag legger du inn en siste innsats før du mentalt tar helg. Det kan handle om å avslutte et prosjekt på jobben, levere inn en siste oppgave eller avslutte et arbeid. Selv om du kanskje jobber i morgen og onsdag, handler disse dagene mer om å forberede det nye året.

Tyren 20/4 - 20/5

Det blir en ganske stressende dag, mye fordi du ikke får den hjelpen du trenger. Dersom du forbereder deg mentalt på at at denne dagen går i et høyt tempo, blir den lettere å håndtere. Kvelden handler om å ta vare på deg selv.

Tvillingene 21/5 - 20/6

Du har en rar følelse i kroppen om dagen. Det kan være fordi du er i ferd med å friskne til etter er forkjølelse, eller at du er i ferd med å bli syk. Uansett hva det er, så må du ta vare på deg selv. Sov mye, drikk masse vann, og ikke stress med ting du ikke har rukket.

Krepsen 21/6 - 22/7

Du har vanskeligheter med å akseptere at en venn ikke ønsker å omgås akkurat nå. Du forsøker både å være tålmodig og ivrig, men du får hele tiden en følelse av at denne vennen er tilbakeholden, selv om han/hun ikke sier noe om det. Her har du noe du må til bunns i.

Løven 23/7 - 22/8

Du har en del å gjøre denne mandagen, så det er lurt å dele opp alle gjøremål slik at du ikke stresser deg gjennom alt før lunsj. Noen ganger setter du litt for ambisiøse mål, og da blir ikke ting så bra som du hadde tenkt deg. Senk kravene, og tillat deg selv at ting går litt sakte denne dagen.

Jomfruen 23/8 - 22/9

Du prøver å prate med en slektning om viktigheten av å ta vare på seg selv og sin helse, men du taler for døve ører. Denne personen er faktisk ikke interessert i hjelp på noen som helst måte. Denne personens stahet bekymrer deg, og gjør det vanskelig for deg å slappe av.

Vekten 23/9 - 22/10

Du vil ta vare på en person som virkelig ikke vil bli tatt vare på. Vekten er veldig empatisk, og liker å føle seg til nytte. Men denne personen du vil hjelpe er veldig selvstendig, og liker å stå på egne ben. Her lønner det seg å la denne personen få viljen sin.

Skorpionen 23/10 - 21/11

Denne dagen handler om sluttinspurten før jul, både på jobb og privat. Det blir en delvis stressende, men også givende dag. Dersom du ikke er i mål med julegavene, så er dette dagen for å gjøre gode kjøp.

Skytten 22/11 - 21/12

Du vurderer å plukke opp en gammel konflikt, men innser at det ikke kommer til å løse noe, og til og med kan bidra til å gjøre ting verre. Noen ganger er tid og tålmodighet det beste verktøy når det handler om å løse alvorlige problem.

Steinbukken 22/12 - 19/1

I løpet av dagen får du en tilbakemelding på din innsats på jobben, og det blir en positiv overraskelse. Du føler at alt hardt arbeid endelig betaler seg - med renter! Du får også tilbakemelding fra en leder eller sjef angående din private utvikling, og og du innser at du faktisk nærmer deg dine mål.

Vannmannen 20/1 - 18/2

Det blir en interessant dag hvor du må løse konflikter og stryke dine sjefer med hårene. Du liker vanligvis ikke smiger, men i dag innser du at det vil gagne alle å holde sjefen fornøyd. Kvelden handler om å stole på fremtiden.

Fiskene 19/2 - 20/3

Du er sint og skuffet over en person du mener har oppført seg ille. Det er nok på tide at du tar en prat med denne personen. En åpen dialog kan være løsningen i slike situasjoner. Kvelden handler om å vurdere tiden, og tørre å legge planer fremover.

Powered by Labrador CMS