Månedshoroskop: November

Foto: ImaxTree

Hei november! Se hvordan måneden blir for deg og ditt stjernetegn her...

Publisert Sist oppdatert

Månedshoroskop november 2020: «November har vært her, lagt igjen sludd. Ser solen går ned i svarthvitt».

Finnes det noe finere enn Dumdum Boys låta Stjernesludd?

Den passer i alle fall perfekt nå som det er november.

Det er 30 dager igjen til desember og 54 dager igjen til julaften. November er måneden for innekos med serier, varm drikke, pledd og lys. Og kanskje ekstra mye nå i år med korona og smittevern.

Hvordan blir egentlig november for deg og ditt stjernetegn?

Svaret finner du i ELLEs månedshoroskop for november 2020.

Sjekk horoskopet ditt hver dag på ELLE.no!

MÅNEDSHOROSKOP NOVEMBER 2020

Skorpionen

Skorpionen er et kraftfullt, karismatisk og tiltrekkende tegn, som styres av den lunefulle planeten Pluto. Tegnet er lidenskapelig og fullt av lidelse. Du begir deg aldri halvhjertet inn i verken relasjoner eller prosjekter. Når du engasjerer deg, så gjør du det hundre prosent. Skorpionene er en sann jeger, og når det gjelder forhold er selve jakta på en partner nesten like tiltalende som relasjonen. Det er et lett destruktivt trekk ved de fleste Skorpioner, og dette gjør at du kan oppleves som om du har et mørkere drag over personligheten din. Mange finner dette veldig attraktivt.

Månedens råd: Bruk måneden til å ta vare på deg selv. Du går en lys tid i møte , så behold håpet når livet føles mørkt.

Væren 21. mars – 20. april

I løpet av november vil det forekomme en slags usikkerhet i horoskopet ditt. Minnene fra våren blir tydeligere, og du kjenner på en uro for framtiden. Det er mye som forandres i livet ditt nå. Dette dreier seg om jobben, men også om venner og privatlivet ditt. Væren pleier å være god på å håndtere forandringer, men akkurat nå synes du det er slitsomt. Du vil ha trygghet, og du ønsker å vite hva som vil skje framover. Uvissheten gjør deg nervøs.

Tyren 21. april – 21. mai

Det kan blir drastiske forandringer på jobben i løpet av november. Det er ikke sikkert dette rammer deg personlig, men du kjenner på dine kollegaers uro og usikkerhet. Sakte, men sikkert begynner du å innse at det er blitt en ny virkelighet, og at den ikke kommer til å bli borte på lenge. I løpet av november får du sjansen til å prøve ut litt nye arbeidsoppgaver. Du synes det er fint med denne forandringen, og den kan på sikt også innebære mer lønn.

Tvillingene 22. mai – 21. juni

November fører med seg en ny start for din del. Livet er blitt veldig annerledes i 2020, og det er først nå du begynner å innse hvor dramatisk disse forandringene har vært. Livet ditt er roligere, og det trives du meg. For deg handler november mye om her og nå – om å være takknemlig for det du har og å ikke bekymre deg så mye om morgendagen. Slutten av perioden blir harmonisk.

Krepsen 22. juni – 22. juli

Dette blir en lang måned, der du får nok av tid til å fundere over livet ditt. Den lette følelsen fra sommeren har blåst helt bort. Savnet etter visse personer vokser seg sterkere og sterkere, men spørsmålet er om du er i stand til å ta tak i disse bitene av livet ditt. Akkurat nå foretrekker du at hverdagen går på rutine. Du synes det er deilig å være mye alene, siden det gir deg tid til å tenke og analysere følelsene dine ordentlig.

Løven​ 23. juLi – 23. august

November blir like grå og langtekkelig som den pleier å være. Det blir flere og flere krav på jobben, og du kjenner på at du ikke helt har energi nok til å leve opp til alle disse forventningene. Kanskje du burde trappe ned ambisjonsnivået en smule? Formen din nå tilsier ikke at dette er tiden for å klatre på karrierestigen, så kanskje det er bra å tenke litt mer på helsa og mindre på jobben. Dette kan være en ny start på et sunnere liv.

Jomfruen 24. august – 23. september

I løpet av november befinner du deg i et følelsesmessig kaos. Forholdet du har til en kollega er på grensen til å bli noe mer enn et vennskap, og du vet ikke om du er i stand til å håndtere denne typen kompliserte relasjoner. Er du allerede i et forhold, kan du stå foran en følelsesmessig nedtur. Du kan ikke feie følelsene dine under teppet; de blir bare sterkere.

Vekten 24. september – 23. oktober

November fortsetter i samme tralten som slutten på forrige måned. Dette blir en usedvanlig lys og lett periode i livet ditt. Tempoet er roligere, og du får mer tid til interessene dine. I løpet av november begynner du sakte, men sikkert å innse at du verken kan eller vil vende tilbake til det livet du levde i fjor høst. De vonde følelsene og alt stresset ville ha blitt for mye for deg nå. I slutten av måneden møter du en inspirerende person.

Skorpionen 24. oktober – 22. november

Månedshoroskop november 2020: Begynnelsen av november innebærer en hel del hodebry for deg. Du lever fortsatt i etterdønningene av en uvanlig stor utgift i slutten av forrige periode. Du blir nødt til å stramme hardt inn på både mat- og klesbudsjettet for å kunne ha en mulighet til å hente deg inn igjen. I midten av perioden slipper det økonomiske trykket litt, og du kan igjen unne deg ting du har savnet. Nå nyter du virkelig livet. Selv om du ikke kan slå deg så mye løs som du helst vil, så er et nok til å strø litt gullstøv på hverdagen. Slutten av november dreier seg om en livsavgjørende beslutning.

Skytten ​ 23. november – 21. desember

Du synes november blir slitsom. Det er så mange krav til deg, og det forventes at du skal lære deg mye på kort tid. Mentorene dine har ikke spesielt mye tålmodighet eller forståelse for deg. Du forsøker virkelig å prestere, men en kombinasjon av høsttrøtthet og en del uro rundt privatlivet gjør at det er vanskelig å fokusere på jobben. I slutten av måneden er det en sjanse for at du pådrar deg en kraftig forkjølelse. Ta vare på deg selv. .

Steinbukken 22. desember – 20. januar

November blir minst like tøff og krevende som oktober, men nå har du enda mer selvtillit og litt mer rutine. Du lykkes med å kombinere et høyt nivå på jobben med et minst like høyt eller enda høyere nivå på hjemmebane. Nå er det din tur til å skinne. Akkurat nå er marginene, skjebnen og stjernene på ditt lag. Dette er en påvirkning som kommer til å vedvare en stund, så sørg for å gjøre det beste ut av det. Slutten av perioden blir overraskende fin.

Vannmannen 21. januar – 19. februar

I slutten av perioden venter en større forandring, men i mellomtiden ser det ut til at november vil by på en del kortere reiser. Etter å ha vært hjemme over lang tid, blir dette en hyggelig avveksling. Det dreier seg enten om jobbrelaterte reiser eller en privat satsing som gjør at du må dra av gårde. I slutten av november går en drøm i oppfyllelse. Det kan handle om et hus- eller leilighetskjøp. Det ser ut som om du drømmer om å flytte.

Fiskene 20. februar – 20. mars

Denne måneden blir en sterk kontrast til den forrige perioden. Plutselig stopper alt opp – både tempoet og det sosiale livet ditt. På jobben synker arbeidstrykket betydelig, og det gir deg rikelig med tid til å fundere på fremtiden. Du begynner å innse at den veien du har tatt inn på, ikke er riktig for deg, og du undrer på hvordan du skal få til å endre spor. Her er det to alternativer; enten gjøre noe drastisk eller å ta små, små steg i den retningen du ønsker å gå.

Sjekk om horoskopet for oktober stemte her!

Powered by Labrador CMS