ÅRSHOROSKOP FOR SKORPIONEN 2022

Slik blir 2022 for skorpionen...

Publisert Sist oppdatert
Horoskop 2022 skorpionen: Hva vil dette året bringe?

ÅRSHOROSKOP 2022: SKORPIONEN

Dette blir et viktig år med fire eklipser enten i ditt eget tegn eller midt imot, og et sted her kommer skjebnekreftene til å påvirke deg. Dette er ikke til å unngå. En eklipse i tegnet ditt vil vanligvis bevege deg framover – uansett om du ønsker det eller ikke. Og en eklipse midt imot vil ofte sette deg tilbake eller tvinge deg til å kansellere planene dine.
Som alltid er måten å få flest mulig fordeler av en eklipse å ikke kjempe imot, men å flyte med den. I de fleste tilfeller gir eklipsene deg uansett det du måtte ønske deg, men ikke nødvendigvis på det tidspunktet du trenger det. I et to- eller treårsperspektiv vil ikke timingen være så viktig, og du vil være takknemlig for den hjelpen eklipsene gir deg for at du skal kunne bevege deg framover. På samme måte vil en eklipse som virker som om den motarbeider deg, eller som tvinger deg til å endre planene dine, faktisk beskytte deg mot å gjøre en stor feil – og etter noen år vil du se at eklipsen egentlig har satt deg fri eller redda deg fra å bli fanga i noe. På kort sikt jobber eklipsene i en periode på noen få måneder, men de forandringene du gjør i livet ditt på bakgrunn av dem vil vare i flere år – og antagelig til neste gang eklipsene passerer gjennom tegnet ditt i 2031. Se derfor på dette året som en slags nullstilling, en justering av livet ditt som vil gi deg kursen for resten av tiåret. ELLE er stolte av å ha et av Norges største og beste horoskop!
Kjærlighetslivet ditt i år er betydningsfullt og herlig romantisk, men akkurat som med eklipsene, er planetens budskap her at du skal tillate deg å flyte med på det som skjer og ikke prøve å kontrollere det. Jupiter og Neptun er en inspirerende kombinasjon, og i kjærlighetssektoren av diagrammet ditt vil de ta forholdet ditt et helt annet nivå. Det de besørger vil gi det et drømmende og svevende preg som du kanskje ikke vil like. Du foretrekker forhold som er intense, men kontrollerbare, og noe som ikke virker å ha noen hensikt eller retning kan føles som bortkasta tid. Men Skorpionen er, som du vet, et vanntegn, og akkurat som å plaske rundt i vann er det mye som er bra i et forhold uten videre hensikter enn å leke og uten annen retning enn å flyte med og se hva som skjer.
Karrieremessig ser det ut til at du tenker på framtiden – noe som gjerne kan være en konsekvens av de forandringene eklipsene har før med seg. Herskerplaneten din Mars har det travlere enn noensinne, men hans retning dette året har ikke så stor betydning i toppen av diagrammet ditt, der indikatoren på suksess befinner seg. Muligens er du ikke lenger så opptatt av en forfremmelse, men tenker heller på å ta karrieren din i en ny retning. I mellomtiden, mens du grubler på dette, har du det fint der du er i et par måneder til. Økonomisk ser det bra ut i mars og mai, men de virkelig gode tidene inntreffer først på slutten av året når du ser ut til å konsentrere deg om å skape deg en trygg, langsiktig økonomi. Dette er antagelig et tegn på at du er klar til å bevege deg videre når Mars begynner å akselerere i begynnelsen av 2023. ELLEs store årshsoroskop 2022.
Powered by Labrador CMS