ÅRSHOROSKOP FOR TVILLINGENE 2022

Slik blir 2022 for tvillingene.

Publisert Sist oppdatert
Horoskop 2022 tvillingene: Hva vil dette året bringe?

ÅRSHOROSKOP 2022: TVILLINGENE

Du er alltid blant de første til å få med deg alt nytt, og du er også en som fort kjeder seg. Det trengs en konstant flyt av nye ideer for å holde deg underholdt og for å stimulere kreativiteten din. Dette året vil imøtekomme og overgå alle dine forventninger. Når Jupiter og Neptun møtes, vil de skape en fontene av nye ideer og muligheter, og du vil ha stor glede av å betrakte alle de nye mulighetene som kommer din vei–og du vil vri og vende på dem for å finne ut hva de har å tilby deg. Noen av stjernetegnene står i fare for å bli skuffa om de involverer seg for mye i nye opplegg som ender opp med å ikke bli noe av, men den slags er du altfor smart til. Du kan lett hoppe fra det ene til det andre, og du er i stand til selv å se hva som er verdt å bruke tid på og hva som er en blindvei. Og din retning befinner seg et sted i denne jungelen av muligheter for framtiden, denne retningen som vil lede deg gjennom resten av tiåret. Du kommer til å kjenne den igjen når du ser den – instinktet ditt er normalt svært pålitelig i saker som denne – så grip muligheten før den forsvinner.
Tenk om bare alt hadde vært like enkelt i kjærlighetslivet ditt! Det kan se ut som om forholdene dine dette året er preget av usikkerhet, nervøsitet, en aversjon mot å forplikte seg og noen ganger bare dårlig timing – noe som er veldig utypisk deg. ELLE er stolte av å ha et av Norges største og beste horoskop! I begynnelsen av året ser det ut til å være noen seriøse diskusjoner om hvorvidt du og kjæresten bør satse på en framtid sammen, eller om det er for store forskjeller på grunnverdiene og attitydene deres til at det kan funke.
En av dere er villig til å forplikte seg på noen punkter, den andre er ikke det. Dere er åpenbart ikke helt på bølgelengde. Antagelig vil du her bare velge å trekke deg unna, men så er det jo sånn at det fremdeles er en betydelig seksuell tiltrekning mellom dere; noen sånne uoppfylte ønsker som ikke er så enkle å overse. Det hele er veldig forvirrende. Det oppstår en tilsvarende episode i mai og enda en i oktober. Hver gang tenker du at det kommer til å funke – før du igjen, full av tvil, trekker deg unna. Før årets slutt er du i ferd med å miste tålmodigheten med det hele. Det finnes massevis av lidenskap, men ellers skjer det ikke så mye... Det som egentlig har skjedd, er at du har tillatt deg selv å ta spillet altfor seriøst – og du har mista den karakteristiske lettheten som du har brukt så godt til å håndtere alt annet i livet. Hvis du er i stand til å gjøre forholdet morsomt igjen, vil problemene antagelig løse seg selv.
På jobben vil det i år antagelig bli noen forandringer, og kanskje til og med en helt ny start. Nå når Jupiter befinner seg på toppen av diagrammet ditt, er utsiktene til suksess bedre enn noensinne. Og når du så får sjansen til å presentere deg selv og arbeidet ditt for et større publikum, blir det vanskelig å takke nei. Ellers ser det ut til at du betaler ned på gammel gjeld og investerer for framtiden, spesielt i november. Å gjøre begge deler på én gang er tøft, men helt riktig nå når du skal rydde plass i livet ditt til å kunne følge din nye karrierevei.
Powered by Labrador CMS