Månedshoroskop: Mai 2022

Foto: Imaxtree

Slik blir mai for deg og ditt stjernetegn!

Publisert Sist oppdatert

Månedshoroskop mai 2022: Slik blir mai, og starten på sommereren, for deg og ditt stjernetegn.

Sjekk horoskopet ditt daglig på ELLE.no.

Slik blir mai i følge stjernene:

Den praktiske, envise og luksuselskende Tyren styres av Venus, kjærlighetens planet. Venus skjenker tegnet mer varme og sensualitet enn de øvrige jordtegnene. Som Tyr er du lojal mot de få personene du betrakter som vennene dine, og du er urokkelig trofast mot familien din. Tyren kan i visse faser av livet ha en hel del mennesker rundt seg, men det er ytterst få hen slipper virkelig tett innpå seg. Tegnet er kreativt stilsikkert. Du er ikke spesielt opptatt av moter og trender, for når du har funnet en stil som du trives med, holder du fast ved den – på samme måte som du gjør det med det meste i livet.
MÅNEDENS RÅD: Nyt livet.

VÆREN (21. MARS – 20. APRIL)

Mai blir stressende og krevende, men samtidig veldig bra. Det er ikke bare jobben du vil rekke over; du har også booket inn usedvanlig mange sosiale aktiviteter i denne perioden. For deg dreier denne måneden seg helt og fullt om å ta igjen alt det du har gått glipp av de siste par årene. Det er som om du vil kompensere for to års isolasjon på en eneste måned. I slutten av perioden kan en forelskelse ramme deg som lyn fra klar himmel.

TYREN (21. APRIL – 21. MAI)

Hvis april ga en forsmak på livet, så blir mai den virkelige introduksjonen for en lang periode fylt av glede og fornøyelser. Det merkes at du har det bra, og godfølelsen gjenspeiler seg både på jobben og i privatlivet. Du er den personen som alle vil henge med, og du får invitasjoner i de mest uventede sammenhengene. Det ser ikke ut til at det blir en romanse denne måneden, men en og annen flørt rekker du. Karismaen og varmen din fører til at dutiltrekkerdegbeundrereutenåanstrengedeg. Dette blir også en periode der nye, gode vaner endelig begynner å gi uttelling, og du føler deg sprekere og freshere enn på lenge.

TVILLINGENE (22. MAI – 21. JUNI)

Mai blir litt som april. Hvis du ikke snublet over kjærligheten i den forrige perioden, kan du kjenne på en nesten desperat lengsel nå. Det beste du kan gjøre er å forsøke å ignorere denne følelsen, og heller bruke tiden på vennene dine. Du kommer til å møte noen, men det blir ikke på den måten eller den personen som du hadde forventa. Framtiden har en hel del spennende vendinger for deg, så hold ut.

KREPSEN (22. JUNI – 22. JULI)

Mai blir litt av en ny start for deg, og du får en mulighet til å teste ut din nå litt mer modne personlighet. Selv om du fortsatt kan agere nokså egosentrisk, har du blitt bevisst på dette – og det gjør at du lettere kan justere oppførselen din. I midten av måneden skjer det mye på det sosiale planet. Det dreier seg om alt fra grillfester til byturer, og du har lyst til å være med på alt. Dessverre er ikke dette mulig, og du blir nødt til å prioritere.

LØVEN (23. JULI – 23. AUGUST)

I denne perioden slynges du inn i en verden av kontraster. På den ene siden lever du livet og koser deg med venner, familie og kjæresten. På den andre siden fortæres du av mørke tanker og sjalusi. Du må finne en måte å stole på kjæresten din på. En åpen kommunikasjon kan være en god måte. Det er ofte følelsen av at kjæresten skjuler sine egentlige følelser for deg som gjør deg sint og frustrert. Våg å åpne deg og være ærlig.

JOMFRUEN (24. AUGUST – 23. SEPTEMBER)

Det blir en hel del forandringer i mai, og den vanligvis så skeptiske Jomfruen elsker dette. Du er mer enn klar til å teste ut nye utfordringer, og du føler deg mer levende enn du har gjort på evigheter. Selv om det er en og annen mørk sky på himmelen, prøver du å skyve dem bort og leve litt mer her og nå. Ting du uroer deg for kan dreie seg om helsa eller den generelle situasjonen i verden nå.

VEKTEN (24. SEPTEMBER – 23. OKTOBER)

Mai blir en masete måned, og du opplever at du ikke rekker å innhente deg mellom alle aktivitetene. Hvis det ikke er du som booker inn de forskjellige aktivitetene, reisene og festene, så sørger iallfall familien for at de eventuelle lukene blir fylt opp. Det som er viktig for deg og din fysiske helse, er at du legger inn tid for bare å hvile og komme til hektene. Du er nødt til å ha en plan for hvordan du skal lade batteriene.

SKORPIONEN (24. OKTOBER – 22. NOVEMBER)

Mai begynner bra og ender noe verre. Dette handler mest om forventningene dine – og ikke så mye om det som skjer i denne perioden. Det har vært en god tid, og derfør øker du forventningene dine voldsomt foran denne perioden. Du ønsker at dette skal være en strålende og minneverdig måned, men i stedet blir det en ganske koselig, men hverdagslig tid. Prøv å nyte de gullkornene som hverdagen byr på uten å forvente mer.

SKYTTEN (23. NOVEMBER – 21. DESEMBER)

Dramaet fra forrige periode virker å øke heller enn å avta i mai. Mye dreier seg om at privatlivet ditt blir bedre. Du møter nye mennesker og er ofte ute på egen hånd uten kjæresten din. Denne nye, frie versjonen av deg vekker mistanke og sjalusi. For å få bukt med dette problemet, bør dere kommunisere mer åpent og unngå å ha hemmeligheter for hveran- dre. Slutten på perioden byr på en overraskelse. ELLE er stolte av å ha et av Norges største og beste horoskop!

STEINBUKKEN (22. DESEMBER – 20. JANUAR)

Mai blir en sprudlende, hyggelig, sosial og hot periode. Det handler både om jobb og privatliv. Sterke følelser er i fokus i hele mai måned. Dette kan være euforisk glede når du lykkes, eller en stor skuffelse når du ikke gjør det. Felles for hele måneden er at selvtilliten din blir sterkere, og du tør å by mer på deg selv. Til og med når du er skuffa over prestasjonene dine, mister du ikke troen på egne evner.

VANNMANNEN (21. JANUAR – 19. FEBRUAR)

Mai handler om å leve livet og nyte å være i nået. Den siste tiden har du blitt ganske flink til å være her og nå og ikke planlegge så langt fram i tid. Mai byr på en fin miks av reiser, sosial omgang og annerledes utfordringer. Dette blir en interessant og lærerik periode som kommer til å berike deg for lang tid framover. Du vil ut og reise litt lengre.

FISKENE (20. FEBRUAR – 20. MARS)

Mai dreier seg om å samle seg og finne ut hvem du er her og nå. Hele våren har tempoet og forventningene økt – ikke bare på jobben, men også i privatlivet. Du har fått veldig lite tid for deg selv, og ingen tid til personlige refleksjoner. I mai bestemmer du deg for å ta en pause fra dette hamsterhjulet av aktiviteter. Du takker nei til det aller meste, og fokuserer på ditt åndelige og fysiske velvære i stedet.

Årshoroskopet for 2022.

Powered by Labrador CMS