2020: ÅRSHOROSKOP FOR TVILLINGENE

Aurora Elise Nilsen @hunauro

Slik blir 2020 for tvillingene.

Publisert Sist oppdatert

Horoskop 2020 tvillingene: Klar for et nytt år?

HOROSKOP 2020 TVILLINGENE

TVILLINGENE 21. MAI – 21. JUNI

Hva er det du virkelig liker? Om du blir nødt til å velge mellom to ting, hvilken velger du? Og hva om det er flere enn to muligheter? Tegnet ditt er kjent for sin innovative og fleksible tankemåte, men kun i kommersiell forstand. Når du må forhandle eller gjøre en avtale, er du smartere enn de aller fleste, men når det er emosjonelle verdier involvert, er du like konfliktsky og ubesluttsom som resten av oss.

Det er helt sikkert at dette året kommer til å føre med seg store forandringer, og med disse omveltningene kommer det nye og annerledes muligheter for framtiden. Siden du elsker nye ting og variasjon, vil du sette pris på dem alle, og du blir bestandig tiltrukket av ting du ikke har sett før. Men straks du har lest menyen og vurdert alt den har å by på, er du nødt til å ta et valg. Og det er her problemene starter.

Hvilket valg vil føre deg lengst i denne nye framtiden som vi alle nå står foran? Hvilket vil gi deg mest profitt og belønning? Når alt er nytt, er det ikke lett å svare på, og det er heller ingen tidligere erfaringer å basere beslutningene på. Siden du raskt blir avsporet hvis du kjeder deg, må du også ta i betraktning hvilket valg som fører til mest moro. Får å finne svaret må du legge bort alle tankene på gevinst og forfremmelse, og spørre deg selv hva du egentlig liker å gjøre – og hvorfor.

Dette er ikke et lett spørsmål å besvare, og det kommer til å være minst tre tilfeller dette året der du må bruke tid på å reflektere over deg selv for å kunne være i stand til å løse problemet. Du vil antakelig innse at det du helst vil gjøre, det gjør du ikke for statusen eller pengene – og kanskje heller ikke for jobben i seg selv. Det du sitter igjen med er noen emosjonelle, eller til og med sentimentale, motiver som ikke er helt enkle å definere, og dette vil ­irritere deg enda mer … Allikevel er all denne sjelegranskinga faktisk ganske nyttig; når all årets tvil og usikkerhet er i ferd med å legge seg av seg selv – i oktober og november – vil du vite hvem du er og hva du vil ha, og du er i stand til å ta de riktige beslutningene for lang tid framover.

ÅRSHOROSKOP 2020: TVILLINGENE

Forholdene dine dette året ser ut til å preges av en rekke kompromisser. Det vil definitivt være dager der du føler at du har strukket deg så langt du kan, og at det er på tide å avslutte forholdet. Men hver gang dette skjer, virker det som om du finner en løsning og unngår den endelige konfrontasjonen. Og så fortsetter du … I løpet av våren og sommeren vil det være noen gode perioder, og dette varer i et par måneder. Muligens er det fordi du er så sliten av all kranglingen, men det kan også tenkes at dere har funnet en løsning som fungerer for dere begge. Det er slett ikke perfekt, men godt nok – og faktisk så bra at dere sammen tar et stort steg framover på slutten av året.

I arbeidslivet kan dette året bli bedre enn forventet, men du må allikevel være realistisk i forhold til hvor mye du som person er i stand til å utrette på egen hånd. Men du er alltid flink til å finne løsninger; du tar gode beslutninger som bidrar til å føre deg opp og fram. Dette skjer på slutten av sommeren og på høsten. Pass på økonomien i juni og juli. I august og september dukker det opp en løsning som igjen gir balanse i regnskapet.

Sjekk ut:

Powered by Labrador CMS