Vi er på vei inn i vannmannens tidsalder

Foto: @emelinaah

– Og slik vil det påvirke deg og ditt stjernetegn...

Publisert Sist oppdatert

Vannmannens tidsalder: Sett fra et astrologisk tidsperspektiv, lever vi mennesker nå i begynnelsen av vannmannens tidsalder.

Astrologene karakteriserer denne perioden som en epoke da mennesket blant annet skal bli mer åpne for det spirituelle, for en omfattende ny åndelighet og hvor kvinne og mann skal stille på lik linje.

Vi jobber mer med å søke innover i oss selv, for hvem driver vel ikke med mindfullness nå for tiden?

Verdensbefolkningen blir også mer og mer opptatt av teknologi og vitenskap og skal vi tro astrologene, er dette helt i tråd med den nye tidsalderen vi er på vei inn i.

Astrologi - Troen på at det er noe større enn oss selv der ute

Astrologi er en av de eldste og mest utbredte spirituelle retningene mennesket beskjeftiger seg med, og har vært forbundet med høyt utviklede sivilisasjoner i oldtidens Egypt, Mesopotamia, India, Kina og Mexico.

Enkelt forklart er astrologi kunsten å kunne se hvilken retning du som individ skal gå for å oppnå ditt fulle potensial, ved å sette sammen stjernenes stilling på himmelen i et horoskop.

Akkurat hva som står i ditt horoskop, bestemmes ut ifra fødselsdato og tidspunkt, og i følge astrologiske grunnprinsipper har stjerner og planeter, altså makrokosmos, stor påvirkningskraft på mennesket, som er mikrokosmos.

Astrologi er ikke en akseptert vitenskap og blir av mange sett på som ren fantasi.

At Klarsynte Klara, som du ringer for flere hundre kroner i minuttet, virkelig vet at fordi du er født i juni, så skal du møte drømmeprinsen din i oktober, på grunn av stjernenes posisjon på himmelen, er usannsynlig.

Men at mennesket og dets skjebne kan bli påvirket av stjernene og planetene, og at universet rommer mye mer enn hva vi umiddelbart ser, virker jo logisk.

En ny åpenhet rundt aspekter av livet som ikke kan bevises strengt vitenskapelig, vokser frem i dagens samfunn, og i bunn og grunn er astrologi en type tro, som på likt nivå med religion, er en form for bevissthetsutvikling, hvor vi tror på at det er noe større enn oss selv der ute.

Vannmannens tidsalder

Foto: Pixabay.

En astrologisk tidsalder er en periode på ca. 2000 år, hvor egenskapene knyttet til et spesifikt stjernetegn påvirker de fleste samfunnsområder, et slags horoskop over verdens potensial de neste 2000 år.

Akkurat hvilken astrologisk tidsalder vi nå befinner oss i strides de lærde om, men det er akseptert at vi enten er på god vei fra Fiskens tidsalder og inn i Vannmannens, eller som de fleste moderne astrologer fastslår, at vi allerede har ankommet Vannmannens tidsalder.

Typiske kjennetegn for en vannmann er å være eksentrisk, intuitiv, humanitær, progressiv, fri, i ett med naturen, kosmisk bevissthet og astrologi.

Vannmenn som elsker kvinner

Mens vi fortsatt levde blant fiskene, forbandt vi i vesten verden med den kristne tro, hvor religion var opium for massene, og hvor menneskeheten identifiserte seg med det dydige, oppofrelse og smerte.

Det var et veldig konservativt syn på forskjellen mellom mann og kvinne. Endring av tidsalder fører ofte med seg et radikalt skifte i måten mennesket opptrer på, og i tråd med Vannmannens kvaliteter kommer kvinnens rett til å være mannens medspiller til å tre sterkere og sterkere frem.

Det spiller ikke lenger så stor rolle om du er en hun, en han eller en hen, det vil bli lagt mer vekt på menneskers rettigheter, heller en hvilket kjønn du er. Så nå er det bare å omfavne din indre gudinne, for i denne tidsalderen skal hun få skinne.

Vi vil kjempe for bedre humanistiske idealer, et likeverdig samfunn, kjærlighet og fred på jorden. Øst møter Vest, vår horisont utvides, både når det gjelder landegrenser og spiritualitet.

Vi kommer til å søke mer og mer innover i oss selv, og vil heller handle etter intuisjon enn etter ytre regler.

Vi mediterer, vi drar på sjelereiser for å finne oss selv, vi praktiserer yoga, og vil helst være bare zen.

Språk, tro og grenser vil ikke lengre skille oss. Menneskeheten skal bli en, sjelen og legemet skal bli ett, mennesker og naturen skal bli ett. Vi kommer til å satse mer på økologisk jordbruk, og vi kommer til å skjønne hvor avhengige vi er av at planeten jorden har det bra for at mennesket skal kunne fortsette å leve her.

Hvilke stjernetegn passer sammen? Sjekk her!

Vi er alle hverandres mentorer

Vannmannen er astrologiens største individualist og frihetssøker.

Vi kan alle slappe helt av, i tråd med denne tidsalderen er det helt greit å være narsissist på Instagram. Individet står i sentrum, så det er bare å gå til innkjøp av en selfie-stang.

Symbolet for Vannmannen er to streker formet som bølger, som igjen symboliserer lys. Vi går inn i lysets tidsalder, og alt skjer med lysets hastighet. Vi har rask og stor tilgang på informasjon og vi vil gjerne vite mer. Vi vil tenke nytt, utvide våre sinn og fortelle verden hva vi vet, og vi har det travelt.

Nå er det ikke lenger bare den religiøse og intellektuelle overklassen som vet best, nå kan alle være mentorer for hverandre. Og det er vi jo virkelig, vi leser hverandres blogger og følger tips fra mennesker vi aldri ville hatt mulighet til å ha noen kontakt med før Internett.

Det usynlige nettet

Denne tidsalderen vil bestå av utvikling og utveksling av ideer, innsikt, forståelse og visdom, The World Wide Web, blogging, reising, mobiler, sosiale medier, etc. Kunnskap skal bli likt fordelt over hele jorden, hvor internett er et symbolsk uttrykk for det mystikerne har sagt i tusenvis av år, nemlig at alt i kosmos henger sammen via et usynlig nett.

Teknologien kommer til å fortsette å nå nye høyder. Vi kommer til å sitte klistret til skjermene våre, og mens mange elsker denne nye måten å leve på, vil andre savne de dagene da man faktisk snakket sammen rundt middagsbordet.

For det er selvfølgelig ikke bare utelukkende positive sider ved Vannmannen tidsalder, og nye utfordringer kommer til å møte oss, som vi aldri har tatt stilling til før. Ved hjelp av ny teknologi kan vi komme i møte med destruktiv vitenskapelig forskning og genmanipulering. Nye former for fanatisme spres enkelt over nettet og det vil bli misbruk av psykiske evner ovenfor menneskeheten.

Men i ekte vannmann ånd må vi alltid tro på at godheten i mennesket vinner til slutt!

https://youtu.be/kjxSCAalsBE

For å si det som i musikalen Hair sin mest berømte sang, (Age of) Aquarius:

«Harmony and understanding, Sympathy and trust abounding, No more falsehoods or derisions, Golden living dreams of visions, Mystic crystal revelation, And the mind's true liberation Aquarius! Aquarius!»

Powered by Labrador CMS