ÅRSHOROSKOP FOR VÆREN 2022

Slik blir 2022 for væren.

Publisert Sist oppdatert
Horoskop 2022 væren: Hva vil dette året bringe?

ÅRSHOROSKOP 2022: VÆREN

Dette ser ut til å bli et veldig suksessfylt år for deg, men det er allikevel viktig at du ikke mister fokus. Mesteparten av året feier din herskerplanet Mars gjennom den himmelsektoren som har å gjøre med synlig suksess og karriereoppnåelse, og du kan forvente deg å gjøre noen betydelige framskritt på denne fronten. I tillegg passerer Mars gjennom tegnet ditt denne sommeren, noe som også er en god ting. Han svinger kun innom Væren enkelte år, og det er helt klart at de årene han booster deg med sin tilstedeværelse er bedre for deg enn andre. Dette året blir ett av de virkelig gode. Alt dette skjer på begynnelsen av året – så om du sitter på en liste over ting du ønsker å utrette, skal du ta fatt på dem så snart som mulig. Og siden det ikke er vanskelig for Væren å hive seg utpå dypt vann, vil det heller ikke denne gangen by på problemer for deg å gjøre det. Det vil bli et og annet slag i mars og april; kamper du sannsynligvis vil gå seirende ut av – samt en hendelse i mai, som vil lære deg at noen ganger er det best å bare vende det hele ryggen. Denne gode driven alt dette fører med seg, vil vare til et stykke utpå sommeren, men når Mars’ påvirkning blir svakere, blir også du roligere. Kanskje har du oppnådd for mye – for fort. Nå må du ta deg tid til ås lappe av, til å komme deg til hektene – eller rett og slett ta igjen alt det andre du har satt på vent mens du har fosset fram dette første halvåret. Hvis du har brukt årets første måneder godt og nådd målene dine, vil denne roligere delen av året være både nyttig og hyggelig. Men om du ikke har hengt med i svingene og heller skjøvet på ting, vil du oppleve at det nå blir vanskelig å rekke over alt du ønsker. ELLE er stolte av å ha et av Norges største og beste horoskop!
Dette blir også et svært godt år for kjærligheten, men også på denne fronten er det viktig å smi mens jernet er varmt i årets første måneder. Det kan se ut til at du kan få et veldig bra forhold til en du jobber sammen med. I begynnelsen konkurrerer dere med hverandre, så blir dere et team – og det blir åpenbart for alle at dere to utretter mer sammen enn noen av dere kunne har gjort på egen hånd. Dere tilbringer mer og mer tid sammen, og det er ikke til å unngå at det oppstår følelser. Men mens denne nye kjæresten din gjerne vil dele lykken med alle andre, er ikke du helt klar for det. Du foretrekker å holde det hele mer privat, og derfor velger du å senke den emosjonelle temperaturen en smule. Når du er inne i den roligere perioden av året, får du tid til å tenke på hvor du ønsker å ta dette videre. Dere tar en for dere begge viktig be- slutning rundt begynnelsen av oktober.
For karriereambisjonene dine blir dette året et av de aller beste. I tillegg til den energien og drivkraften Mars gir deg, får du også en unik mulighet i løpet av våren som kan forandre livet ditt fullstendig. Dette tilbudet vil du aldri få igjen, så det er nå eller aldri... Økonomien dette året gjenspeiler suksessen din. Den har fått et betydelig løft – noe du kan nyte godt av til langt utpå høsten. I november får du imidlertid en påminnelse om å være litt forsiktig med å overskride de økonomiske rammene dine. ELLEs store årshoroskop for 2022.
Powered by Labrador CMS