Vi fikk en sniktitt inn i MGP-garderoben til Tone Damli

Og kjolen hun brukte for elleve år siden, passer fremdeles!

Publisert Sist oppdatert

Tone Damli MGP: Tone Damli er tilbake i Melodi Grand Prix for første gang siden 2009. Og vi er selvfølgelig nysgjerrige på både sangen og sceneantrekket.

Hun har blitt spurt om å delta på MGP mange ganger de siste årene, men ikke helt følt at det passet. Det var inntil låten Hurts sometimes dukket opp, da ble svaret ja!

Vi møtte Tone og fikk lov til å ta en sniktitt inn hennes fantastiske garderobe!

Tone Damli MGP - Går for norsk design

Hvordan ser årets Grand Prix-antrekk ut?

Har stilen din utviklet seg siden forrige Grand Prix?

– Dette antrekket kunne jeg praktisk talt giftet meg i, og det vil si at det ikke er rosa. Den er dus i fargene, glitrer litt og er ikke for kort. Det er overraskende for meg å være som helst vil ha det lår- eller rumpekort. Men nå har mor bikka 31!

Hva sier Billy om at mamma skal være med på Melodi Grand Prix?

– Stilen min har utviklet seg siden sist, både kles- og musikkmessig. Jeg er riktignok veldig fornøyd med antrekket fra 2009, men jeg har blitt mer voksen og bevisst med årene. Men på Grand Prix er det lov med glitter og fjær! Da ble det en rosa lollipop-kjole fra TSH på pressekonferansen.

Vil du vise oss et antrekk du digger?

– Billy er helt i ekstase! Vi har vært publikum på Melodi Grand Prix Junior de to siste årene. Hun elsker konseptet, og ser det på TV hver eneste dag hvis hun får lov. Hun var litt måpende når jeg fortalte at jeg skulle være med. Så hun skal være med både på semifinale og til Trondheim. Mor har kjøpt paljettbukser til Billy, så dette blir en fest for henne og familien!

Følger du trender?

– Dette settet brukte jeg på premieren til Once Upon A Time In Hollywood, da skulle antrekket være 70-tallsinspirert. Det er fra byTiMo og overdelen kan også brukes for seg selv som en kjole. Også er jo fargen så fin da! @iamtonedamli

https://www.instagram.com/p/BymeUKgIdwl/

– Jeg er glad i trender og synes det er morsomt å følge med, se på nyhetene i butikkene og bli inspirert. Men jeg er veldig glad i tingene mine, og det jeg kjøper er ofte gjennomtenkt. Jeg kan tenke på det i 2-3 uker, hvis det da føles like sterkt må jeg tenke over om jeg har råd til det nå. Jeg liker å tenke at kanskje Billy kan arve det, men det er bare en unnskyldning!

Hvordan takler du et overfylt klesskap?

Hva er favoritten i garderoben?

– Det verste jeg vet er et overfylt klesskap! Da er det bedre at klærne får nye eiere. Jeg har jo mye klær og det er på en måte litt fælt. Men jeg er så glad i tingene mine og tar godt vare på alt. Men jeg selger og gir bort mye, følelsen av at noen andre kan bruke det er veldig fint. Også elsker jeg å kjøpe brukt!

Se videoen vi gjorde med Tone her:

– Jeg har et par sko som jeg kaller for "bankers-skoa" og som passer til alt. De er gode å gå med, lekre og nette! Det er et par fra Yves Saint Lauren som jeg bestilte fra Net-A-Porter, og jeg var så stolt. Jeg har brukt de ihjel, hatt de til skomaker sikkert fem ganger, men jeg nekter å gi slipp på dem!

https://www.instagram.com/p/B8RQiueHaWY/

Garderobeprat med it-jenta Nikoline Anundsen!

Powered by Labrador CMS